writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

28.03.2011, 14:52

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

zdej pa ena gospodinjska. kako spravte ven fleke od trave in barv??!! če ve ne vete, kdo pa bo user posted image

vanish ali persil odstranjevalec madežev.. ampak moraš takoj namočit v to, drugač ne pomaga. user posted image

Jaz mam nekakšen antiflecken iz mullerja. Pošpricaš preden daš v stroj. Ampak na travi še nisem sprobala

clock-img

29.03.2011, 23:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: leda

ampak moraš takoj namočit v to, drugač ne pomaga.

viš tale del men logistično ne diši. vsak dan mam eno do deset (odvisno od dnevnih bežibrig in menija) kosov oblek za namočit. kar znese vsaj en teden da napolnim stroj. zdej pa ne vem, a nej začnem na roke prat ob bistrem potoku (khm, zeleni ljubljanci) al dam bubin ignore na permanenten on.

Ma dobro,kaj delaste? Pol pa slinčke kupi...oz. palerine... user posted image user posted image
Zakaj je to dobro imet na dan tolk umazanih cujn? No, ne vem, morbit je to normalno...ma jst zvečer, ko Laro slečem, dajem v košaro, skoraj čiste cunje.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

29.03.2011, 23:16

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Preden spet pozabim.....Meta, kaj pr oštji pomeni tvoj podpis? 

clock-img

30.03.2011, 05:37

clock-img

leda

pencil-img

1480

Ma dobro,kaj delaste?

hja, recimo v nedeljo smo se kotalili po travi. brskali po krtinah. zame je umazan otrok znak kvalitetno preživetega dneva user posted image bi začela v vrtcu vprašanja postavljat, če bi čista hodila domov...

< Sporočilo je popravil leda -- 30.3.2011 5:38:35 >

clock-img

30.03.2011, 22:10

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

brskali po krtinah

Potem pridite k našemu dedu v vinograd. Ima par lukenj skopanih, ker bo trte menjal. Naš skoz nekaj raziskuje notri. In upam, da bo deda kmalu sadil, drugače bo treba kopat jovo na novo user posted image

clock-img

30.03.2011, 22:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma dobro,kaj delaste?

hja, recimo v nedeljo smo se kotalili po travi. brskali po krtinah. zame je umazan otrok znak kvalitetno preživetega dneva user posted image bi začela v vrtcu vprašanja postavljat, če bi čista hodila domov...

[mojca buli z odprtimi usti]
user posted image user posted image user posted image

Naši otroci pridejo vsi čisti domov...vedno.... sem en dan ravno prišla, ko so barvali z vodenimi barvicami... lepo s predpasniki do tal... si morš mislit, kok se mi je fajn zdelo... user posted image

clock-img

30.03.2011, 22:34

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Preden spet pozabim.....Meta, kaj pr oštji pomeni tvoj podpis? 

user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki smo imele 1.2. rok smo stavile, kako bomo rodile in to je rezultat. Veš kako je na koncu, ko čakaš, dete pa noče ven ... user posted image

clock-img

30.03.2011, 22:43

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ma dobro,kaj delaste?

user posted image

Jaz ga pač tako oblečem, da me ne boli srce, če je zapacan. Me pa pogreje, ko mu oblečem frišne cunje (po možnosti že vsaj druge ta dan) in si čez 10 minut vrže gor žlico jogurta al pa še boljše, obriše usta v rokavuser posted image

clock-img

30.03.2011, 23:07

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Me pa pogreje, ko mu oblečem frišne cunje (po možnosti že vsaj druge ta dan) in si čez 10 minut vrže gor žlico jogurta al pa še boljše, obriše usta v rokavuser posted image

Čez vikend skoraj ne rata pod tri runde preoblečt, po možnosti kompletno user posted image user posted image user posted image ... trikrat hura za sušilca

clock-img

01.04.2011, 21:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded

user posted image

clock-img

02.04.2011, 14:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Dve leti in pol smo že ne tem drugem delu.. user posted image

clock-img

03.04.2011, 10:59

clock-img

leda

pencil-img

1480

http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded

user posted image

vračam:
http://www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWw

clock-img

03.04.2011, 11:02

clock-img

leda

pencil-img

1480

zdaj pa na vrt. danes bomo otvorili kopalno sezono. nemoršdaverjameš.

mam kar mal težave se na tole poletno klimo navadit. včeri sem se namreč vrnila iz londona, kjer je bilo solidnih 12 stopinj z občasnim dežjem...

clock-img

03.04.2011, 11:04

clock-img

leda

pencil-img

1480

In upam, da bo deda kmalu sadil, drugače bo treba kopat jovo na novo

user posted image

elin cunning plan je bil, da bo krtka ven spustila. sam po moje se zna tut brez razloga strašno zabavat ob takem brskanju.

clock-img

04.04.2011, 13:12

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Jaz se tud kej preveč ne sekiram oz. se sploh ne več, če se umaže. Sej večinoma gre vse ven. Zmoti me edino če je pri mami in se popacka (ponavadi s kakšim ubitačnim sadjem) in ima potem to gor, dokler je ne prevzamem, ko je že vse zasušeno in vpito v tkanino. In potem seveda še jaz pozabim kakšen stain remover dat gor in potem ta flek postane stalen. user posted image

leda - kaj si tokrat kej v Londonu dobrega videla/počela??

clock-img

04.04.2011, 22:04

clock-img

leda

pencil-img

1480

kaj si tokrat kej v Londonu dobrega videla/počela??

sem bla službeno, tko da je blo tko nekak: tate modern, white chapel, barbican, parachute unit, gagosian,...user posted image
skratka placi za sodobno umetnost. pa vmes velik pohajkovanja po ulicah, tinimini šoping, kosila in večerje s frendi. za piko na i pa slovenski balkan žur. v angleškem pubu. tko da sem si na vlaku za gatwick za vsak slučaj alarm na mobiju naštimala, da se ne bi na angleški rivieri zbudila po par urah spanja zadnjo noč...vlak je mel namreč končno destinacijo brighton user posted image

sicer pa punce. najljubši drug petek in soboto okrog šiba, tko da a pridete na bazen (tobogan, peskovnik) na naš vrt?

clock-img

04.04.2011, 22:19

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

sicer pa punce. najljubši drug petek in soboto okrog šiba, tko da a pridete na bazen (tobogan, peskovnik) na naš vrt?

Voda in pesek... ajeja... user posted image user posted image

Kaj bazen ogrevaste al kak?  Al bomo samo kamenčke not metali? user posted image

clock-img

04.04.2011, 22:23

clock-img

leda

pencil-img

1480

Kaj bazen ogrevaste al kak?  Al bomo samo kamenčke not metali? 

hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image

clock-img

05.04.2011, 08:13

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Tale tvoj London se sliši naravnost excellent!!!!

Druženje - če ne gremo na morje, sem absolutno za! Tnx for the invite user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:15

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image

uf...jst se do maja meseca ne slečem v kratek rokav pa če je še tko toplo.. user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

gre kdo?

ringarajina dodogivščina

clock-img

05.04.2011, 22:28

clock-img

meta21

pencil-img

4980

gre kdo?

ringarajina dodogivščina

Razmišljam, da bi mojim 3 pobom častilauser posted image

clock-img

09.04.2011, 22:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Voda in pesek... ajeja... user posted image user posted image

Kaj bazen ogrevaste al kak?  Al bomo samo kamenčke not metali? user posted image

Jao, Lara, ti ga pihaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak sem jaz pozabila septembrke brat? aja, naporen teden. Groza, še dva taka me čakata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.04.2011, 22:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

gre kdo?

ringarajina dodogivščina

Ne, ker gremo drugam na morje user posted image

in veš kaj - že komaj čakam. Ker VEM, da bo krasno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.04.2011, 23:18

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

gre kdo?

ringarajina dodogivščina

Ne, ker gremo drugam na morje user posted image

in veš kaj - že komaj čakam. Ker VEM, da bo krasno user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeee.. kumi čakam...user posted image user posted image user posted image

1. in 2. bomo že nazaj... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem