writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

09.04.2011, 23:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image

uf...jst se do maja meseca ne slečem v kratek rokav pa če je še tko toplo.. user posted image

zakaj pa to?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.04.2011, 15:32

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image

uf...jst se do maja meseca ne slečem v kratek rokav pa če je še tko toplo.. user posted image

zakaj pa to?

Mislim, da ni pametno se prehitro slečt... občutim razliko, če sem v kratih rokavih aprila ali če sem junija... malo zapiha  pa sem prehlajena...

Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.04.2011, 10:05

clock-img

leda

pencil-img

1480

Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla..

pa pučas oblečt, pučas slečt tut...

sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu user posted image

clock-img

11.04.2011, 20:23

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu user posted image

Ha ha, bo treba kar nekaj starih pregovorov "apdejtat"

clock-img

11.04.2011, 23:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ja,ma tudi zdaj je potrebno telo postopoma navadit na vročino in mraz..user posted image

No,jaz tako, ostali pa, kot jim paše...user posted image

clock-img

12.04.2011, 23:07

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Meni tole počasno slačenje žal ne gre, ker mi je nostop vroče. Sem pa čist togotna v tem prehodnem času, ker takoj zašvicam. Sem šla en dan v službo z vozičkom v tanki HM majčki z dolgimi rokavi in vetrovki. Tud slečt se nisem mogla v službi, ker sem imela hrbet čisto moker. In ko začnem švicat se zlepa ne ohladim. Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam.

clock-img

13.04.2011, 22:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam.

user posted image  jaz sem že taki bolj zmrzljivi tip user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.04.2011, 22:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam.

user posted image  jaz sem že taki bolj zmrzljivi tip user posted image

tudi...me še pri 10 plus zebeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.04.2011, 22:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla..

ma vse se je spremenilo...jaz se oblačim po temperaturah....Če je toplo, se pač dam v kratek rokav, pa če je april ali majuser posted image

clock-img

13.04.2011, 22:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

In ko začnem švicat se zlepa ne ohladim. Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam.

bi takoj s tabo zamenjalauser posted image
se spomnim poporodnega obdobja...ene 5 mescev, ko so mi hormoni noreli in mi je bilo skozi vroče tud sred zime...Je bilo prav finouser posted image

clock-img

13.04.2011, 22:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Je že bil kdo na Kopah/v Kopah? Tam gor v nekih hribih....Ob  Šmartnem pri Slovenj gradcu...No, kaj se tam lohk počne? 

clock-img

13.04.2011, 22:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dve leti in pol smo že ne tem drugem delu.. user posted image

ma da.....user posted image

clock-img

19.04.2011, 07:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

19.04.2011, 22:34

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Si zmagala na jajcih? :)

clock-img

19.04.2011, 23:34

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Je že bil kdo na Kopah/v Kopah? Tam gor v nekih hribih....Ob  Šmartnem pri Slovenj gradcu...No, kaj se tam lohk počne? 

Smučauser posted image  

Sem bla ene dvakrat pri kolegici na vikendu. Podobno kot Pohorje ... Strmine, travniki, pašniki, gozdovi ...

clock-img

20.04.2011, 21:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Smučauser posted image

Ma poletiiiiiiiiiiiiii noooo..hahaha

clock-img

23.04.2011, 08:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

23.04.2011, 08:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Smučauser posted image

Ma poletiiiiiiiiiiiiii noooo..hahaha

user posted image user posted image ...morda poletno smučanje.....

sprehodi.....

clock-img

25.04.2011, 22:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

da nas prestavimuser posted image

clock-img

27.04.2011, 10:03

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

da nas prestavimuser posted image

Si nas al nas boš?

clock-img

28.04.2011, 07:30

clock-img

leda

pencil-img

1480

evo smo končno že par dni na prvi strani. seveda ker so vse ostale čvekalke na morju, ampak nas pa vsaj ni težko najdet.

skratka morske babe, zahtevam natančne reporte od vseh, ki trenutno uživate na počitnicah. da bomo še tisti doma dobil mal filinga. mi brojimo sitno do našga odhoda konec maja. sem si že kak mesec nazaj začela pisat sezname TO DO preden za dva meseca zginemo in sem že kar dost prečrtala, ampak kaj ko tudi dopisujem user posted image

drgač pa čakamo na vrtec, pa na prvi šolski dan. leto velikih premikov torej.

en res velik bo pa ta teden. greva SAMA s frendi za vikend na morje. tega nismo ušpičli že 6 let; pa še takrat sem bla v devetem mescu nosečnosti. sem še tarok karte komaj pobirala z mize.

clock-img

28.04.2011, 10:07

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

A mi lahko prosim pripopa katera link za novi del... user posted image user posted image

clock-img

28.04.2011, 10:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hej punce, pozdravljene!!!!
kako ste?? uživate v frej dnevih ali delate??

clock-img

28.04.2011, 10:45

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Uuuu leda - tole bo pa super vikend user posted image user posted image user posted image user posted image , I'm sure!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

clock-img

28.04.2011, 10:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nekaj me zanima.....cepljenje proti klopom...ali ste cepile svoje male škratke ali ne?? mogoče poznate kakšne stranske učinke cepiva?? tiste, ki jih niste cepile, kaj uporabljate za zaščito??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem