Živjo!
Jaz sem pa danes končno prinesla škatle z oblačilci za našo
na plan. Zdej bo treba pa še malo presortirat. Itak imam vsega preveč. Imam še stvari od prve, ki jih ni nikoli oblekla nobena. Tko, da nima izgovora da rabim kaj novega
IZVIRNO SPOROČILO: spelchy
Ojla punce,
je že katera slišala karkoli na temo porodnega gela Dianatal?
Meni se sliši zanimivo, sploh glede na to, da ima naš mali pr 34 tednih 2500g in obseg glave 32cm.
Ima katera kakšne informacije.
Menda se kupi v lekarnah, prineseš ga s sabo k porodu, aplicira pa ti ga babica oz. porodničar. Če pravilno razumem, gre za ene vrste kao lubrikant oz. naj bi otrok s pomočjo tega lažje zdrsnil ven.
Več info pa tukaj.
Sem ravno danes brala Pušenjakov odgovor na to temo. In sicer naj saj v lj porodnišnici to nebi bilo še samoumevno, da ga dajo porodnici, čeprav ga prinese s seboj. Če slučajno katero zanima
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6249557 (odgovor 4)
Ker mene tudi zanima in sploh ne razumem, da naredijo tak halo s tem gelom potem pa v praksi itak ni nič. Pa vedno ena in ista s preobremenjenostjo osebja.
Imena....mi2 še vedno nimava izbranega. Nekaj kar bo pasalo k prvim dvema, pa glede na oba priimka naj bi bilo krajše, 4 črke. Vsaj ene 3 favoritke moram imeti za v porodnišnico, potem bova pa itak tam izbrala.
Pupika, mi smo imeli pri obeh maxi cosi lupinico in meni se zdi čisto o.k. Drugače pa lahko kupiš isofix, da bo bolj stabilna. Mogoče je na bolhi kaj ugodnega.
Zatekanje.... pri meni nič posebnega zaenkrat. Mogoče zato ker imam že itak bolj lopataste noge, pa se potem niti ne opazi razlike

No, sej me pa tolk več kolki matrajo. Sem čisto 'razštelana' zgleda

. Mah, tehle par tednov bom pa že še zdržala menda

.
LP