IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Ojoj!
Martinčka - zakaj si pa takrat kašljala - a si mela pljučnico? Se samo nekaj bežno spomnim...
No, jest upam, da se pocajtam do poroda... MOj dragi, ki mi je to ra___prinesel, kašlja že 1 mesec.
MArtinčka - a pol si zaključla z nakupovanjem?
Fajn, vsaj zdej ne boš mela več sranja letat naokoli....Panaj se ti krči čim prej umirijo.....
Meni manjkajo še drobarije - lanolin, mandljevo olje, fiziološka, goba za previjalno, itd. pa banjico morm zvečt iz kleti in pomit.... Nič takega torej, tko da bo!
špelka jaz takrat nisem hodla k zdravniku tako da pojma nimam zakaj sme takrat kašljala... vročina je bila vedno nekje na meji, ampak kašelj in nos mi pa nista dala miru in sem res obupaala zraven... še sreča da je bilo bolj hladno da sem se nalivala s čajem in domačim medom ter limonco, ampak je vseeno trajalo dva tedna da sem bila bolje!
jooj špelka nisem zaključila z nakupovanjem... danes je spet šla mala plača bi jaz temu rekla

...
sem šla naročit previjalno podlogo po meri ker sme zračunala da še vedno pride ugodno kot pa da jo sama delam in vlečem šivalni stroj na plan

...
kupila sem košek za plenice sangenic ter vatke in pumpico za nosek, raztopino za nosek, palčke, glavniček, mrežaste spodnjice in modrček za dojit za bolnico... in seveda sem spet vidla dva pajacka v čisti beli barvi in sem ju mogla kupiti in sem potem še en pajacek dobila gratis čeprav sem steška našla še tretjega ki bi bil gratis ker imam res vsega preveč in sem na koncu vzela še enega iz bambusa...
danes smo priključili pralni in sušilni stroj in imam zdaj testno pranje posteljnine:) tako da je šlo še en kup denarja danes za praške in mehčalce... grrr...
no sem si pa vsaj v mestu privoščila čokoladni sladoled ter sveže jagode oblite z mlečno in belo čokolado
v Lisci, kjer sem kupila modrček sem si naročila še pižamo ki ima pri oprsju tak fajn izrez narejen da bo super za dojit in naročila sem še nekje drugje Triuphove spodnje hlačke ki držijo trebuh skupaj (da gre lažje po porodu nazaj skupaj)... so drage k pes!!!
tako zdaj mislim da imam v večini vse... od osnovnih stvari rabim samo še te kremice in olja in pleničke za široko povijanje in
klasične bele slinčke ki jih nikjer ne najdem (razen na spletu!)... črpalka za prsi in grelnik stekleničk se bo kupil kasneje ker sme ziher da bova ob rojstvu dobila kakšen darilni bon od BC ker tudi jaz vsakemu pošljem kar ta bon zraven čestitke v porodnišnico... tako da bom mojega zaposlila ko bom v P da bo šel to kupit!
na spletu pa samo še naročim dekico in še eno posteljnino in varuško... ter sebi dva lepa modrčka za dojenje! pa smo zaključili z vsem! no tako da na koncu ko vse tole prebereš špelka vidiš da bom še laufala kaj okoli

.... joj pa kupit moram še tisto brisačko s kapuco za po kopanju!!! in vsekakor moram nakupiti šampone in kozmetiko zase za prvi mesec po porodu ker ziher takrat ne bo toliko časa da bom še to hodila iskat po trgovinah... poleti pa gre veliko šampona za lase pri meni...
balem ja meni so tile krčki kar zoprni.. sploh če me kaj zagrabi sredi trgovine... mene tudi kar vročica obliva in potem me še kdo vpraša če nisem premalo oblečena ker sem mela gor kratke rokave in kiklico brez nogavic

... sam včasih se mi zdi kot da so ti krči podobni kot bi me naša pupa uščipnila čisto spodaj

tako da potem njej rečem da kar naj neha nagajat

čudežno deluje