Ha, ha, ha, sory Ronja, ampak sm se kr mal nasmejala, ja sm nesrmna, a ne? Ko se enkrat zzačnejo problemi, se ne končajo tok hitr, no HB bo tega leta kmal konc, bo drugo leto bolš
zakaj nesramna, saj se jaz tudi sam še režim

. Ma, če od daleč pogledaš, a ni vse skup ful smešno? od blizu to sicer pomeni avtostolčke sredi mini stanovanja, ampak j* ga, bomo že preživeli, saj zdaj so že praktično del pohištva

. pa glavno, da ni nikomur nič hudega, ni res? Saj je samo denar, lačni nismo - kaj bi se torej sekirala?

Mogoče nam pač nekdo hoče dopovedat, da je treba zamenjat avto, da se ne bi s tem enkrat res ornk zabili pa vsi skup pomrli... Tak jaz na to gledam, pa se mi zdi, da je tako lažje.
nea, ja, saj maš prav, saj vem...

Samo ko nekaj začnem mi je ful težko nehat... Pa vmes se še malidve zbujata in potem traja ena stvar ful dlje kot bi sicer, valjda si pa vseeno v glavo zabijem, da bom končala... (no, danes nisem, sem mela vsega poln kufer, pa sem šla spat ob 2:45 - ampak očitno ni bilo dovolj zgodaj

). Ja, mala se res zgodaj zbuja, dostikrat sicer lubi vstane zjutraj, pa me pusti spat dokler ne gre v službo (mal prej me pa seveda dvigne

), samo zdaj je mel skoz nekaj (terene, pa ker ni avta, pa ker ma bicikel v službi, se vozi s sodelavcem, ki gre zaradi snega ful zgodaj...), tako da to ni bilo možno. In se mi kar pozna. Ma, meni je iblo vedno škoda časa za spanje. potem se pa vsake tok zruši sistem, pa se naspim, pa je boljše - do naslednjič

. vem, da to ni glih prav, samo ne vem točno, kako bi drugače naj funkcionirala... mene navadno adrenalin drži pokonci, pa ne znam nehat... Se učim, samo čim najdem priliko, grem pa na stare tire

.
No, jutri pa pojutrišnjem bo lubi baje vzel dopust (samo šef še ne ve, tak da ne vem, če bo šlo vse tako skoz), tako da se bom naspala - zdaj sem za vikende vedno vstajala s tamalima, ker sta me mal pogrešali, pa še miklavž je prinesel, pa smo morali skup pogledat... pa mi malo manjka - navadno jih takrat lubi drži stran od moje postelje, da se 1x na teden malo naspim (beri do 8:30).
aja,
krtexx, še to: tebi je težje, ker si dobila trojno dozo naenkrat - narava je naštimala, da to dobimo navadno po delih - je že vedla, zakaj

. Če dobiš pa 3 otroke v pol leta, pa valjda, da se ti lajf malo na glavo postavi, pa da ne veš točno, kje se te glava drži in normalno, da se včasih vprašaš, a si si to želela... Nisi imela adaptacijskega časa bi temu človek rekel...

Ampak počasi se bo vse pošlihtalo, samo še 99 bolezni mate za prebolet, če prav vodim evidenco

. Pa ko so otroci zdravi, siti in spočiti, so super, se vse da - no, se vse da, če si tudi ti vsaj približno vse troje - no, ali pa vsaj dvoje od trojega - pa, ajde, super se maš tudi če si vsaj eno (sita, spočita ali naspana)

. Pravijo, da se bomo takrat z nostalgijo spominjale neprespanih noči in vseh tegob - no, bomo videle, se srečamo na kakem forumu za tašče čez 30 let