dobro jutro!
Jaz se pa danes odlično počutim:)
sem vstala ob šestih in zrihtala malega, potem pa sem se odločila, da grem spat nazaj. pa sem malo poležala, pa mi ni bilo več za spat:) zdaj sem že za čarunalnikom...srkam kapučinček, malo delam za službo, malo planiram, kaj bi potem...lepo mi je, nič me ne boli, nič me ne tišči...naj le tako ostane:)
3sonček3, zakaj ti ne more modrostnega zoba vsaj odpret in malo popravit? jaz sem imela plombo tud na modrostnem. pa ko mi ga je spulila, tud nisem rabila tablet... ma, to je neka finta od zobarke, ker se ji ni s tabo za ukvarjat, po moje... sem sigurna, da tudi puljenje (mislim, da se injekcija lahko da, ker je le lokalno) in bolečina po njem ni niti približno tako močna kot če se ti nekje vse zagnoji in tisto trpiš.
rožca, a si sploh predstavljaš, kako bo potem, ko bomo res se sred noči vstajale...hm.....pol boš rekla, oooo, moj dragi videk, ti si bil super do pol šestih.. pa saj ti pol še kaj zaspi nazaj, al je akcija cel dopoldan?
je pa zanimivo tole s spanjem. jaz sem včasih znala do enajstih spat. in moj tudi..al pa do kosila, ko sma se pustla kam povabit:) in sem bila besna, če me je kdo zbudil. mi je bilo slabo, se mi je motlo, vse bi pobila okol sebe... kak sem dobila malega, pa ni bilo več problema. enkrat mi ni bilo težko. in to res povem, iskreno, nikoli nisem niti pomislila, joj zaaakaaaaaaj glih zdaj. sem sama sebe presenetila s tem. moram pa priznat, da sitnarjenja in cviljenja in brez veznega drenja pa še zdaj ne prenesem, to sem se pa drla nazaj zže od malega... si ne morem pomagat, pa je že tri leta mimo. imam slabo vest fuuul, ampak kako minuto, dve mi gre, pol pa popizdim. pa ok, dok se derem, pa še to brez učinka, ni panike. mu pa eno po riti že tri leta obljubljam. pa se brzdam in je še ni dobil. hm, sem razvila temo:)))))