IZVIRNO SPOROČILO: strumf
3sonček kaj ti ne boš dobivala porodniške, da so ti odobrili do maja?
To pa nevem, js itak nimam delovne dobe tko da nevem. Če bom bom dobivala iz zavoda to je pa spet drugo, mam pa zdej januarja na zavodu še en razgovor pa bom use prašala kako pa kaj, da nebom rabla kej vračat, rajši ne dobim.
sara2007 tut js ne razumm zakaj je tko nrdila, ampak prej sm mela 29 € odobreno zdej mam pa 226€. Če te prou razumm ti ni jasno zakaj sm mogla sploh ponovno vlagat k bi se moglo avtomatsko spremenit? Nevem !

Pojma nimam kr mam zdej 1. opravka s socialno in vem zlo mal oz. samo to kar se dogaja z mano. Kaj je prou in kaj ne pa...žau. Se pravi če te razumm v nadaljevanju bom ko bom začela dobivat starševski dodatek, bom mogla to sporočit in mi bojo znižali oz, prekinli začasno socialno pomoč?
To glede porodniške, o zaposlitvi pa to, am... kaj to pomeni za delodajalca če te zaposli (čeprou neboš pol ostala pri njemu, ga ubistvu izkoristš samo za večjo porodniško)?
No js sm se odločla da državi nebom lagala in jim nebom nč prekrivala, zato da bi js več dnarja dobila. Otroka sm nrdila iz svojga veselja ne zato da bom dnar jemala. Bom pa uzela use kar mi pripada to pa brez skrbi da nebom pustila. Ne bom se pa po sodiščih vlačla, pa se izdajala za nekej kar nisem samo zato da bo dohodek večji. a-a, če sva do zdej lahko preživela, bova pa še zdej sicer mava pa oba še starše in nama bodo pomagali če se bo kdaj kej zataknlo, že to je velik da nama dajo streho nad glavo in to brezplačno (nekateri zahtevajo "najemnino") nimava nobenih stroškov z hišo edino svoje položnce, tko da svaka čast našim staršem. Moja mami pa velik zašije in spet pršparamo. Use bo še uredu.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w