Evo mene spet po enem mesecu!
Se vam zelo poredko javljam, ker kar nimam energije za pisanje, vas pa vsake toliko preberem in vidim, da se z istimi stvarmi ukvarjamo.
Zadnjih 10 dni sem na bolniški in tako bo še v prihajajočem tednu, saj sem imela pljučnico in sem na antibiotikih, ker sem imela sum na novo gripo, pa sem prejela še 2 kapsuli Tamifluja, ki sta mi naredila hudiča in pol, saj sem dobro uro po zaužitju začela brhat in sem bruhala celo uro in pol skupaj. Za zmešat se. K sreči sem bila negativna in sem potem lahko prenehala z njim.
V glavnem, z menoj je full bolje, v torek imam še pregled pri ginekologu, v četrtek pa pri osebni zdravnici. Upam, da grem potem lahko nazaj v službo.
Miklavž je pri nas obdaril Nejo, pa neko malenkost še za nečaka in nečakinjo ter za naju čokolado. Nismo nič velikega pripravljali, saj bosta še 2 dobra moža. Dedek mraz bo itak pri meni v službi, kjer dobijo kar dobro darilo, božiček bo pa bolj knjige in igre prinesel.
Gremo pa zdaj še k mojim staršem, ker ji je Miklavž tudi dol pustil darila.
Za prezgodnje znake poroda ne vem, kakšni bi bili, vsekakor si pa mislim, če te kaj začne fajn boleti, ali če imaš kao lažne popadke v enakomernih razmakih, ali kaj podobnega...
Jaz gibe že morem šteti po naročilu osebne zdravnice, ker sem na antibiotikih, pa jih naštejem precej čez 10 na dan, tako da me ne skrbi.