IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby
Masha_M, žal imam tudi jaz tako G, ki mi čisto nil ne pove ali pametnega naredi! Zadnji vaginalni UZ mi je delala v 12 tednu nosečnosti
, ne vem ne, koliko je naš fantek težek, velik, čisto nič. Ona samo pogleda, da ima glavico spodaj, da je plodovnice dovolj in to je to. ..... Da bi kdaj kaj rekla glede dolžine MV ali kakšnega testa za streptokok B???? Ha!
No, vsaj vsak teden imam pregled, da naredi navadni UZ, da vsaj
vidim!
Da mogoče nimava istega G?

sem te kr citirala, ker popolnoma isto deluje moj pregled...le da zdej zadnji mesec pred porodom hodim vsak teden na CTGje in to je to. Na kakršen koli pregled pa do PDP ja sploh nism naročena.
Masha_M - Streptokok - G mi je napisu napotnico, šla sem samoplačniško (13€) in zdej še čakam izvide)...
Tinky, kaj tebi so jih poslali po pošti?
Solis - čestitke za bebico!
Počasi se že moji dnevi bližajo in zdej se vsako noč zbujam in sam razmišljam o porodu...trema me daje...in
skos se neki jočem, tud zdej k sm prebrala, da je Solis rodila, sem eno solzo potočila.
Cunjic za bejbija sem dobila tolko da se bo zmešalo meni in moji mami (ona mi jih pere z oreščki-se je totalno navdušla nad njimi, jst si pa potem likam).

In se obe zelo zelo strinjava, da rajš dobi človk kšno cunjo premalo pa si potem dokupi kukr pa meni k so mi kr nosili (in nč prašali če rabm sploh) in zdej niti ne vem kaj uporabljat, ker so mi vse ful lepe...ko bom/če bom mela kej cajta kdaj, bom prilepla slikco k je moja mama slikana s kupom otroških oblekic.
Drgač pa zdej z mojim dragim vsak dan pozno popoldne (nekje po 18h pa do 20,30h) greva do Kopra
se kopat. In mi toooolk pašeeee da to ni res.

totalno sm navdušena

pa še teta mi je že sredi zime dala enodelne nosečniške kopalke in mi zdej pride še kako zelo prav, ker če bi imela moje dvodelne bi se kr čudno počutla z "nagim" trebuščkom.
Torbo si bom zdej te dni prpraula...še 20 dni mam do PDPja, kozmetike še nič in za zlikat še tolk, da razmišljam, če bi prjatlci plačala, da mi pride polikat. :))
No, sm se mal razpisala, pozdravček vsem in se kmalu tipkamo spet!