IZVIRNO SPOROČILO: novamami
Živijo punce!
Kako ste kaj? Saša čestitke za dobro opravljeno AC, Tinky tebi pa good luck.
Imam pa en problem. Ali je oz. ima katera od vas težave z lulanjem? Meni se je namreč včeraj v službi in danes ponoči zgodilo, da nisem mogla lulat. Grozen občutek. No potem sem naslednjo uro ali dve hodila vsake pet minut na spuščanje kapljic na WC. Groza, res. Če je katera imela ta problem bi bila zelo vesela, če mi pove kako ga je rešila. Moja G pravi, da se moram opazovat, in bolj kot to delam, slabše je, vsaj tak občutek imam. Sumim, da je to od zaprtosti ampak nič ne pomaga. Edina možnost je še ogromne količine Donata. No ja, upam, da se to kmalu uredi, ker je skrajno moteče. Če ima katera kakšne ideje kako pospešiti prebavo naj prosim sporoči.
Ja ta problem je res hud...občutim na lastni koži. Od 12-14t (baje najkasneje do 16t) lahko nazaj obrnjena maternica pritiska na sečnico in zato ne moreš na wc. Meni se je to zgodilo v najhujši obliki, tako da se sedaj že od 9.2. sama katetriziram, da sploh kaj gre ven. Seveda zaprtje k temu ne pomaga. Veliko je receptov, kako si pomagat...mislim, da je Donat ena od boljših. Jaz ga imam doma in ko je kriza, kar celega spijem, če ni drugače. Sicer pa suhe namočene sliva na tešče, laneno seme v jogurtu na tešče,...
Upam, da to z lulanjem čimhitreje mine in ne bo v tako hudi obliki kot pri meni. Jaz sedaj potrpežljivo (in predvsem nestrpno

) čakam, da mine še 16. teden in takrat naj bi se zagotovo maternica dvignila iz male medenice (odgovor dr. Pušenjaka na MON včeraj na moje vprašanje) in bi bilo teh težav konec.
Vso srečo, te pa zelo, zelo razumem in je res grozno, jaz sem tako trpela tri dni in tri noči, skupaj nisem spala več kot 15 min, ostalo so bili sprehodi do wc.