Jaz imam naslednji pregled 19.3. in bom takrat noseča 19t2d in je rekla sestra, da bo verjetno še prezgodaj za morfologijo, da bo naslednjič. Bomo videli, kdaj potem.
Potresa nisem čutila, čeprav sem bila pokonci, je Vrhnika predaleč

!
Tud jest imam eno luštno zgodbico o prijatejici, ki ni verjela. Iz prvega UZ smo šle na kavo in ona kar tako za hec vpraša, kdaj bom zdaj končno že noseča (mi smo se namreč trudili tri leta) in rečem: "Sem že". Nato samo reče, naj se ne hecam iz resnih stvari in sem pač rekla: "Prav pa nič, če ne verjameš". Ko smo se naslednjič videli in bi bila pripravljena povedati, da tisto ni bila šala, pa ni nič vprašala. Zato bo prav zanimivo, ko se vidimo zdaj v sredini marca in se mojega bušija ne bo dalo več zgrešiti. Čeprav mislim, da me bo zaradi mojih let redko kdo upal vprašati, če sem noseča, verjetno bodo sklepali, da sem se pač zredila

! Kar sem se pa seveda tudi

!
Sicer me moje težave še niso zapustile, vendar jih poskušam vzeti kot nujno zlo in se ne preveč obremenjevati, ker konec koncev so še hujše stvari na svetu, kot samokatetriziranje.
Tudi pri meni v službi so že takoj po novem letu vsi vedeli, ker sem pač morala direktorju povedat. Zdaj pa poveva novico počasi vsem, ki ravno pridejo kaj naokoli. Le moj dragi nobenemu svojih prijateljev ni še povedal novice. Je rekel, da bo avgusta še čisto dovolj časa

!
No, zdaj pa imaš, pa sem se razpisala!