Pozdravljene so
,
berem vas že nekaj časa, pa sem se končno opogumila, da se vam pridružim
. Ste mi že kar prirastle k srcu in je prov, da še jaz kaj poklepetam z vami
. To je moja druga nosečnost, doma imam že
, ki je avgustovka 2008, zdaj pa je na NS pokazalo, da bomo še enkrat dobili punčko, tako da se ji bo okoli 10. avgusta pridružila še ena levinja.
ina11 - tud moj trebuh že lepo raste. Kr mal preveč
, se mi zdi, da v primerjavi s prvo nosečnostjo prehiteva za kakšne dva meseca, tko da avgusta ne bom mogla več čez vrata.
uurshika - sem vesela zate, da je migrena minila. Ali se ti večkrat ponavljajo?
listek1 - moja pikica trenutno najbolj protestira pri oblačenju. Prej ni bil nikoli problem. Mislim, da ima tega oblačenja in slačenja že povhn kufr (pa jest tud
), še posebej zdaj, ko smo več zunaj in se moramo zato tolikokrat na dan slačit in oblačit - komaj čakam, da bo toplo in ne bo več bund in žab in kap...
Ko slišim, koliko fantov ima težave s tole kožico sem kr vesela, da dobim še eno punčko. Matr so dedci zahtevni, skoz se je treba neki ukvarjat z njihovimi lulčki
.
nimanorwen - bravo za rammsteine
, če si ti uživala je užival tudi
.
Zoya27 - tudi jaz sem tokrat prve brcike začutila takrat kot ti, v prvi nosečnosti, pa tam nekje okoli morfologije.
Imena - midva imava že zbrano ime, ki pa naj bo še skrivnost
- moj
je to ime predlagal že za prvo punčko, pa sva se takrat odločila za moj predlog, tokrat bo pa po njegovo
. Če pa bi se na morfologiji slučajno izkazalo, da bo
pa tudi ne bo problem z imenom, ker sva ga izbrala že v prvi nosečnosti.
Po eni strani tistim, ki kupujete opremo za
, kar malo zavidam, po drugi strani pa sem kar vesela, da imam tokrat praktično vse kar rabim že doma. Spomnim se namreč, da so bili prvič nakupi kar stresni (ker sem po svoji navadi nakupovala vse zadnji trenutek in po tisti vročini ni bilo ravno prijetno po trgovinah hodit).
Ali imate kakšne izkušnje z nakupovanjem oblekic za otroke na tujih spletnih straneh (npr. v nemških)? Jaz občasno kupujem za ta malo pri NEXT-u in sem kar zadovoljna, so kar kvalitetni materiali in tudi kakšne ugodne kompletke se da dobit.
Žabica13 za seznam:
PDP 10.8.2010
Solis (32) Ljubljana (2, 1)
30.3. morfologija