writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

10.12.2009, 21:55

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

grem pa jst spat!!!

nočko babuške!!! Lep vikend vsem!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

10.12.2009, 21:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

najprej flaška-uauuuuuu, men je tud všeč tvoj domek...matr, a še kkšno bajto prodajajo tam pri vasuser posted image

srečanje majčic 09-kake pozerkeuser posted image

hvala, hvalauser posted image Nič več ne prodajajouser posted image Lahko pa pridem vaše stanovanje na glavo obrnituser posted image user posted image user posted image

Ma sploh ne morem it spatuser posted image

Poki, ja avatar imaš tak lep poleten... Mmmmmm...... Sonček, voda... Tišina.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 21:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

FLASKA spat pejt! Al imata spet menjavo računalnikov? user posted image

ma tko se imam fino tleuser posted image Ne me silit med rjuhe, tm ni nič novgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 21:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

FLASKA spat pejt! Al imata spet menjavo računalnikov? user posted image

ma tko se imam fino tleuser posted image Ne me silit med rjuhe, tm ni nič novgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si carica flaska!
Kje je pa majana?

clock-img

10.12.2009, 22:03

clock-img

petra a

pencil-img

2070

tanja-o.k., čeprav jaz sem pivka brezalkoholnih pijač

clock-img

10.12.2009, 22:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majana je pa zatajila. Polna nutele opravlja svoje zakonske dolžnostiuser posted image  

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 10.12.2009 22:04:20 >

clock-img

10.12.2009, 22:04

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

tanja-o.k., čeprav jaz sem pivka brezalkoholnih pijač

Sej smo me tud- v glavnemuser posted image

clock-img

10.12.2009, 22:05

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Majana je pa zatajila. Polna nutele opravlja svoje zakonske dolžnostiuser posted image  

Nutella za moč-to je njen recept.

clock-img

10.12.2009, 22:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:13

clock-img

petra a

pencil-img

2070

ene nutelo, jaz moram it pa mal pospravljat flat, sranje...ampak grem, ker mava jutri fiziot. in popoldne obiske, pa bom raj jutri lenarila malo

mmm, jaz bi pa palačinke z nutelo, mljask

clock-img

10.12.2009, 22:25

clock-img

petra a

pencil-img

2070

no, pa fajn sanje

clock-img

10.12.2009, 22:29

clock-img

lake

pencil-img

3955

No jst sm nazaj, se je fajn mal odklopt, samo od bobnov mi mal zvoni v ušesih, nisem več navajena.

Moja tašča je prov fajn, mrzle pečenke pa ne maram user posted image

Flaška Lep avatar. A veš da se te prov predstavljam pri tistih smajlijih ki se tepeta user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lakeuser posted image

Super da si uživala. Sej jutri boš pa spet normalno slišala, nič se sekirat. Taje ne boš preslišala če to mislišuser posted image

Kaj misliš da sem taka fajtercauser posted image Pa jaz sem en tak miroljuben človekuser posted image

clock-img

10.12.2009, 22:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Avatar je pa tko... Mal praznični. Paše.user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:39

clock-img

lake

pencil-img

3955

Bi blo fajn kej preslišat . Ampak ni panike, če ne slišm me itak zlasa, ker mam pojstlco tok zraven da samo roko stegne. user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:40

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Mi smo končno zdravi. Jakob je potem, ko mu je padla vročina, dobil izpuščajčke po celem telesu. Spimo še zmeraj bolj slabo, koker ga pič.
Z GH se matramo,ampak napredujemo. Ga ne smem preveč hvalit, da ne bo spet začel   štrajkat.

Sem morala iti zjutraj spet na avtoservis, ker mi je garažana kartica zdrsnila med šipo  in vrata. So mi  prijazni strici  na servisu razdrli vrata in rešili kartico. Pa še nič  niso računali. A je to na tem svetu sploh še mogoče.

Danes so imeli pri Izi v vrtcu Božično-novoletni sejem, je bilo prav luštno, sam mraz. Kasneje je prišel še dedek Mraz in , ko sva ga šli z Izo bližje pogledat, mi je skočila v naročje in se me držala kot en klopek. Očitno so jo tista bela brada in lasje prestrašili.

Naslednjič pa tud jaz pridem na srečanje. Prav luštne ste videt.Sem bila včeraj cel dan brez računalnika, sem ga dobila šele zvečer.
No, zdaj pa hitro spat. Nočko.

clock-img

10.12.2009, 22:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Bi blo fajn kej preslišat . Ampak ni panike, če ne slišm me itak zlasa, ker mam pojstlco tok zraven da samo roko stegne. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajetam! Dolgo te že ni bilouser posted image Samo da ste bolje. Spimo pa itak vsi za en drek, tako da niste vi nič drugačni. user posted image Dedek mraz že okoli lomastiuser posted image Ja ta je pa močna. No kakorkoli, samo da so bomboni in darilcauser posted image
Upam da se kmalu kaj spet vidimo!

In kako prijazen serviser. Neverjetno, resuser posted image Jaz bi mu kar za kavo dala, tko, iz veseljauser posted image

clock-img

10.12.2009, 22:53

clock-img

lake

pencil-img

3955

Odpujsam spat.

Lahko noč!

clock-img

10.12.2009, 22:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

poki, presliši jo user posted image  

sj tako bom tud naredla! user posted image  Ma mislim da zdaj nebo več žnarla s to podobnostjo njihovim sorodnikom. Surlo je itak že stegnila, ko jo je moj okaral. user posted image Ma sem mislila skos, da mam vredu taščo, pa vidim da počasi temu res ni tako...no sj, me je moj opozoril, da je nekako tako, kot je. Kaj češ.

Ah ja, tašče... Pravjo, da sta dve stvari mrzli najboljši-mrzla pečenka in mrzla taščauser posted image

petra a sej jst tud nisem bla včer. Ampak sigurno se bomo še dobile v decembru-glede na to, kakšne pivke smouser posted image

user posted image user posted image user posted image   zato jo ma zoja skoz v skrinji user posted image user posted image user posted image

Ja drug teden se dobimo, kaj zdej?! user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:58

clock-img

Leela

pencil-img

3101

flaska fajn avatar, prazničen. Tudi jaz si morem enga omislit tazga.
Arhitekti so pa eni taki, da dol padeš kako dobre ideje imajo, eni imajo pa take da ni za nikamor. Že če po revijah pogledaš je lahko kar nekaj. Mislim res ne rabiš arh. studija da ti zriše eno polico na zid in kavč v kotu. user posted image  meni so všeč take "življenski" prostori, ne pa neki umetniški. Ampak vse je stvar okusa. Nama je kuhno zrisal arhitekt kolega, res dobro. Midva sva se matrala in nikoli ne bi prišla do dobre rešitve. nisem jaz za te stvari user posted image . se splača dati denar, da ti nekdo stanovanje zriše. Samo kako veš kateri arh.je vredu?

lake za radiatorje
http://www.varna-igra.si/galerija  glej slikco spodaj
drugače daj pa tam kjer je izpostavljen kakšno deko čez.

dudi lepa smrekca, paše h kuhinji

zoja drž se jutri, super za službo

zelo lepe slikce s pivskega pohoda user posted image , luštni ste res

clock-img

10.12.2009, 22:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

LOL

Ja, zaspala sem skor z J., ker se je zbudu in valda hotu jest... user posted image

ej flaska, dober avatar! user posted image

clock-img

10.12.2009, 23:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

A danes sem pa jaz na tapeti? user posted image

Ve ste res prave prjatlce! user posted image

clock-img

10.12.2009, 23:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Naslednjič pa tud jaz pridem na srečanje. Prav luštne ste videt.Sem bila včeraj cel dan brez računalnika, sem ga dobila šele zvečer.
No, zdaj pa hitro spat. Nočko.

Jeeee! user posted image Glej da res, te že pogrešamo!

clock-img

10.12.2009, 23:15

clock-img

majana79

pencil-img

8822

No, sem vas prebrala, zdej grem pa res spat. user posted image

Nočko!

clock-img

10.12.2009, 23:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no najbrž že vse spite...midva sva se naplesala...šli smo še na pijačo user posted image user posted image user posted image in se meli lepo.

Lahko noč!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem