writing-img

RE: Septemberke*2010

clock-img

09.03.2010, 19:09

clock-img

karbobo

pencil-img

15

tejči28: jst bi dala vaniljevo kremo...

nič rada ne berem negativnih stvari...mislimo pozitivno, ko kaj pride, se že spopadeš s tem...vse bo ok!user posted image

čau

clock-img

09.03.2010, 19:42

clock-img

Anonimen

karbobo iz jezika si mi vzela... jaz sem tut za vanilijovo kremo, pa čeprav jogurtova tut ni slaba...
glavno da je jagodna torta hehe oz. sadna pa kakorkoli user posted image

clock-img

09.03.2010, 21:01

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

danes sem že vidla,da v šparu prodajajo jagode.lepe za videt po okusu pa tak tak.komaj čakam,da se sezona jagod začne.user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

09.03.2010, 21:40

clock-img

Anonimen

jaz kuplenih niti nesmem, vsaj svežih ne user posted image , alergija namreč...
drugače so pa domače zakon user posted image

clock-img

09.03.2010, 22:47

clock-img

tpmc

pencil-img

283

hjoj jagode, mi imamo pa tako velik vrt, da se jih zdaj ze ful veselim :) z mojim očetom delava rastlinjak že pridno.. je rekel, da letos jaz skrbim za rožice.. hehe:)
no, jutri imam nuhalno, se ze ful veselima oba.
A ve ste/bote vzele cd ki ga speče?

Javim jutri kako je bilo, ob 19.00 imam..
pa lepo nočko user posted image

clock-img

10.03.2010, 07:03

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dobro jutro

Kaj boste pa danes dobrega kuhale? Jaz sem čisto brez idej vsak dan isto...kaj kuhat, pa da še ustrežeš vsem user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

10.03.2010, 07:08

clock-img

binabina

pencil-img

274

jutro vsem so user posted image !

ja včeri sm kupila v sparu jagode saj lepo so za videt ampak saldke pa skoraj nič no vsaj meni niso bile takod a sem jih mogal malo posaldkat,.... joj kaj sovražim že ta sneg !!!! poblad želim pomlad,....

drugače pa sem kar ok ,... vidim da ste kar težko temo odprle ampak se raje ne bom poglabljala vanjo sem malo vraževarna,...

aha kako pa je kaj glede sanj se vam ponoči kaj sanja ali spite k ubite ,....

meni se vsako noč kaj sanj a včasih kaj groznega včasih pa prijetne stvari,... no danes sem sanjala sa sem rodila zelo malo punčko ki skoraj ni nič jedal in da je vedno samo spala ??? hmmmm le kaj to pomeni,???
ne vem,.... a katera mogoče ve????

clock-img

10.03.2010, 07:16

clock-img

corfu

pencil-img

3829

binabina kaj pa vem če ima to kašnem pomen tvoja podzavest, ki razmišlja vse možna stvari, potem se pa nekaj takega ustvariuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

10.03.2010, 07:37

clock-img

nenka7

pencil-img

500

jutro!!

sem rekla, da vam moram takoj povedat, včeraj sem naredila svoj prvi nosečniški šoooopiiiing!!! user posted image  user posted image  user posted image  he he, pa da ne bo katera mislila, da v kakšni kepici ali kaj podobnega, tam imajo takšne cene, da sem se samo obrnila. šla sem v Xanako v lj in našla fuuuull luštne lanene hlače s pasom, čisto nosečniške. sicer črne barve, ampak nimajo drugih, pa sem si rekla, sej na črno se tudi full lepo vse majčke kombinirajo, naj bo. cena!? 20€ user posted image  sem bila ful vesela, da sem našla hlače, ki niso 50€ plus! no, potem sem še šteknarila po štacuni in si kupila še 2 majčki, te niso bile tako zelo poceni, cca 30€ ampak ful lepe, pa sem si v kabini polover pod majčke tlačila, da sem videla, če zdrži tudi večji trebuh in sem bila prijetno presenečena...

jah kaj, če bi bila pa rada lepa nosečka, he he user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

10.03.2010, 08:24

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

nenka7, čestitam za razvajanje!user posted image

držim pesti za vse, ki imaste danes preglede in zvečer pričakujem lepe novičke.

zdej pa še ena prošnja. a je včeri ktera gledala dr. Hous-a? jaz sem na sred zaspalauser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

10.03.2010, 08:31

clock-img

marella1

pencil-img

761

No mi smo imeli pa včeraj NS, rezultati so dobri. Pravi Pušenjak, da izgleda da bomo imeli user posted image . Lahko me dodate na seznam, sem pa iz KR.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

clock-img

10.03.2010, 08:35

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

ooo, čestitke marella 1!user posted image user posted image user posted image in še ene za parček user posted image user posted image

clock-img

10.03.2010, 08:50

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Punce, ne pozabit, da so danes mučeniki! Neki lepega za lubije pripravit!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2010, 09:05

clock-img

Natalija28

pencil-img

627

Dobro jutro.

Kaj pa jaz, ko sem včeraj že ob 19. uri ajala kot mali user posted image . Ob 3h ponoči pa rogovilila po sobi.user posted image Kak brezveze...

Že tuhtam kaj bom našemu naštimala danes ja.

Sneg mi gre pa že pošteno na živce...user posted image

clock-img

10.03.2010, 09:10

clock-img

archie

pencil-img

1560

user posted image user posted image vsem za super rezultate NS!!! Mene oz. naju pa to caka jutri teden!! komaj cakam!

vceraj sva dalal razvit slikici od UZ, da ju bova v okvir in najinima stasema (kot prvi vnuk za vse)user posted image .

Kaj bomo kuhali? Uf ne vem. Danes kuha moj (je zaradi mraza doma, ker ne morejo delat v mrazu). Vceraj je bil makaron-flajš, jaz sem pa pojedla motovilec s krompirjem in jajcem.

clock-img

10.03.2010, 09:11

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

jaz danes kuham krompirjevo musako z mletim meskom in bučkami. njami.

clock-img

10.03.2010, 09:16

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Pri nas bodo špageti s tuno in zelena solata - moška želja!

clock-img

10.03.2010, 10:36

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Ali je nevarno za mene oz. plod, če sin dobi vodene koze? Jaz sem jih sicer že prebolela v otroštvu.user posted image

clock-img

10.03.2010, 11:01

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

zdravo vsem,

binabina verjetno se ti sanja tvoja podzavest,kar pač nočeš misli čez dan,se ti pol sanja.Pomoje to nič ne pomeni.

nenka7 prav,da se razvajaš in si kupuješ lepe obleke.pa še ugodne so bile.

Jaz bom danes kuhala kislo repo,pa ajdove žgance z ocvirki,pa pečenico poleg.

mala2001,če si ti že prebolela vodene koze,se jih tak ne moreš več nalezit,ker imaš protitelesa  že itak v telesu in verjetno ščitijo tudi dojenčka v trebuščku.

archie boš videla kak bo hitro minilo no nuhalne.

Vse,ki imate danes preglede,jih dobro opravite.

Zdaj pa grem pečt jabolčno pecivo,si je moj lubi zaželel.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

10.03.2010, 11:13

clock-img

Jinx

pencil-img

284

Živjo,
jaz sem bila včeraj na NS pri dr. Strahovi in res vse pohvale user posted image Je full prijazna, vse ti pokaže in razloži, dobila pa sem tudi CD z ogromno slikami in filmčki user posted image NS meri 1,3 mm in imam tveganje za Downov sindrom 1:12868, tako da ni bilo potrebe, da bi dala še kri za DHT.

Lp,
Jinx

I Am One Of God's Mistakes

clock-img

10.03.2010, 11:14

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Ali je nevarno za mene oz. plod, če sin dobi vodene koze? Jaz sem jih sicer že prebolela v otroštvu.user posted image

Mislim, da če si jih ti prebolela, da bi moralo biti oK. Sicer se pa pozanimaj. Moja prijateljica jih še ni prebolela v otroštvu in jih je fasala, ko je zanosila. Potem je splavila, ker so lahko posledice dost hude.

Pa glede debate okoli NS itd. Najbolj pomembno je, da smo v nosečnosti mirne in pozitivne (čeprav je težko včasih) in če vas pregled pomiri, potem ga seveda opravite. Mene pač tudi dober rezultat na ns nebi pomiril več. Ko enkrat doživiš takšno izgubo in ko se pojavijo res redki zapleti...potem se prepustiš lahko le še feelingu. In tokrat bo OK :)

Sicer pa... tale Postojna je diiivjaaaa. Sem imela željo po hranjenju, pa me je na vhodu iz firme minilo. Sem si sebe lahko predstavljala kot Dorotejo v tistem vrtincu iz Čerovnika iz Oza...no, raje ne :) Grem na raziskovalno do avtomata, čeprav je izbira bolj bljak :)

Amor Omnia Vincit

clock-img

10.03.2010, 11:24

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

dan!

mala2001 ni sigurno če si jih že prebolela jih lahk še vedno dobiš, odvisno kakšno obliko si imela kot otrok.ziher je tak sem iz te stroke in v naši ambulanti je veliko takih primerov, sej te ne strašim ampak pazi se.kaj sin jih ima?ali razhajajo na šoli ali vrtcu?potem ga imej raje kak dan doma.

jaz pa danes kuham pečeno kuro pa domače široke rezance pečene pa solato. jaz itak jem sam soalto pa rezance ker meso mi smrdi.user posted image

včeraj sem se pohvalila da se mi končno nekaj lušta in sem imela apteit pa mi je celo noč bilo tako hudo in slabo dane spa spet tako da se ne pohvalim večuser posted image user posted image

grem malo čistit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

10.03.2010, 12:32

clock-img

Anonimen

zdravo so user posted image

ufff. končno sem prišla od ginekologinje... srček bije sto na uro user posted image , uz- ja nisva delali, ker mam v petek NS in baje ni ok, če se prevečkrat dela ultrazvok...
sem pa bila pozitivna na toksoplazmozi in pravkar šibam v labaratorij v mb-ju, ker so mi na ptuju neki zašuštrali in niso poslali naprej v mb, da bi ugotovili ali je stara ali nova okužba... predvidevava da stara, ker sem pred tremi leti mela v hiši mačka user posted image
tak da ne bomo delali panike... če je nova, pa pač zdravljenje... je rekla, da smo pravi čas odkrili

nič punce, se beremo kasneje, grem pogledat, če še lahk dam zdaj kri, al grem zjutraj še enkrat... mam čast, da imam za vogalom ta labaratorij hehe user posted image

clock-img

10.03.2010, 12:38

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

mala2001 ni sigurno če si jih že prebolela jih lahk še vedno dobiš, odvisno kakšno obliko si imela kot otrok.ziher je tak sem iz te stroke in v naši ambulanti je veliko takih primerov, sej te ne strašim ampak pazi se.kaj sin jih ima?ali razhajajo na šoli ali vrtcu?potem ga imej raje kak dan doma.

jaz pa danes kuham pečeno kuro pa domače široke rezance pečene pa solato. jaz itak jem sam soalto pa rezance ker meso mi smrdi.user posted image

včeraj sem se pohvalila da se mi končno nekaj lušta in sem imela apteit pa mi je celo noč bilo tako hudo in slabo dane spa spet tako da se ne pohvalim večuser posted image user posted image

grem malo čistit!papa

njamsi kakšno dobro kosilo, pri nas bo rižota in zelena solata, kako si to mislila, pečene rezance?

Uživaj življenje...

clock-img

10.03.2010, 12:56

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jaz naredim testo iz jajc, moke in soli to gnetem v testo, da ni pretrdo in ne premehko, razvaljam narežem na trake tanke in srednje dolge dam kuaht tolko da se malo pokuhajo v vrelo vodo soleno. potem pa jih v pečici spečem na tem soku od kure ali pečenke ali kaj imaš tako da se zapečejo hrustljavo, jih dam na peko papir da se ne primejo na ventilacijsko so boljši in so dolični hrustljavi pečeni. njami. če nimam soka od kure ali pečenke jih  tudi tako dam pečt amapk so boljši z sokom ker poseben okus dobijo in lepšo barvo, sam pazite da jih ne presušite jaz ji dosti mešam. evo recept.sej mogoče še katera dela tako. dam pa toliko jajc koliko je oseb in moke po občutku.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem