IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Maya js uporablam tud Pamperske pa sm šla prov vrečko pogledat iz kje so in sm vidla da so iz Poljske. Mam pa vprašanje, zakaj ti kupuješ sam tiste k so made in UK ali Germany?
Tincy že takrat za hčerko sem iz tega naredila cel doktorat

.... Takrat sem kupovala le pamperske iz Mullerja, ker so imeli že te z elastičnimi trakci, in pa Active Fit, ki so zame najboljše

, v naših trgovinah jih takrat še niso imeli... Če kupim zdaj v DM pogledam kje so narejene, ker imajo različne serije.... Takrat sem probala skoraj vse.... Lumpi ... katastrofa, MUller in BabyLove od DM pretrde in predebele med nogicami (ok dokler le ležijo oz jih še na široko povijamo, ko začnejo gibat se mi je zdelo da jo ovira)... poleg tega so bile Mullerjeve edine pri katerih ji je uhajalo na strani

.... Pampers sem pa primerjala oboje in tiste na katerih je pisalo made in Poland so imele drugačen vonj pred uporabo, še posebej pa po uporabi

, material je deloval popolnoma drugače bolj grobo...... zdaj se dobijo vse vrste papmersk tudi pri nas, vendar jih še vedno kupim v Mullerju če le lahko (kadar grem pač v LJ), če ne pa pazim da so made in G ali UK....
Bom pa poizkusila še enkrat Hoferjeve, ker mi jih je kolegica pohvalila, baje so zdaj drugačne, ker pri hčeri mi niso bile v redu ...
dojenje: tudi pri nas imamo paniko zadnja dva dni, kar trga se vmes, pa joka, pa se pritožuje,... ampak mleko teče .... meni je patronažna rekla, da jih med hranjenjem črviči.... jaz slišim kako se mu pretaka po želodčku, največkrat tudi kaka med hranjenjem....