IZVIRNO SPOROČILO: tulpika
A katera ve...če dam mrzel obkladek na bolečo dojko...a to malo ustavi pridelavo mleka? Ni šanse, da bi se proizvodnja čist ustavila?
ne vem točno, ampak v P ko semi je začelo delati mleko mali pa ni hotel vlečt, sem si dajala tople obkladke (toplo pleničko), mi je rekla sestra tam da naj pazim, da ne bom slučajna dajala mrzle obkladke.... nisem pa spraševala zakaj.... mi je pa rekla, da če imam trdeprsi oz. boleče, naj ne črpam veliko, ampak malo, le toliko, da sprostim napetost, ker če bom črpala večje količine se bo še več mleka naredilo in me bo še bolj tiščalo....
Par dni nazaj sem brala, da je ena črtala
kravje mleko z jedilnika (sem pozabila katera

) ... ali se je težava s krčki izboljšala? Našega kar precej dajejo, pa včeraj sem opazila luz v blatu, ki je lahko znak alergije ravno na mleko..... danes in jutri bom zdaj brez mleka (kar je meni težko, ker ga pojem veliko), pa bom potem videla...
Dokumenti: jaz sem urejala že nekaj zadev.... zdravstveno zavarovanje, otroški dodatek, dobili smo emšo in davčno, pa neko prijavo za začasno bivanje (piše, da je naš mali Tomaž prijavil stalno bivališče na tem naslovu

- ne vem kaj so to na novo pogruntal), osebno bomo še malo počakali...
Ali rabim še kaj urejat?
telovadba: res ste dobre, da že zmorete... jaz gibam skozi, pa me še vedno bolijo kolki, sem malce pobrskala po netu... kar nekaj tednov traja (za določene zadeve celo 4 mesece), da se naravnajo na stanje pred nosečnostjo, tako da jaz sem se odločila, da vsaj še malo počakam. Se pa letos poroči svak in do takrat pa morm tele šlaufke izgubit
Lp