IZVIRNO SPOROČILO: mojkap
Gwendolen mene pa zanima, ali tak test res obstaja? Ker sem razmišljala, kaj če ti odteče med tuširanjem.
Ja, obstajajo. Ampak kot sem predvidevala (me je ravno mož klical), ga morajo v tej naši

lekarni naročiti. Kot vsako drugo stvar, ki ni kozmetični preparat oz. dodatek k prehrani, ki je taaakooo zelo priporočljiv. Mislim, čisto res so postali pravi trgovci.
Ne govori, mene tudi to vedno matra... kaj če mi odteče med lulanjem, kaj če med tuširanjem itd. itd. itd.
Glede odstopanja rokov, menda vse, kar je manj kot teden dni, ni omembe vredno in tudi ne predstavlja podlage za prestavljanje PDP-ja, čeprav nekateri G to počnejo. Itak je pa to samo okviren datum. Tako da... kaj pa vem, jaz se ne zanašam preveč na tale moj postavljeni rok, ker je še na vsakem poznejšem UZ

po merah odstopal bodisi v + bodisi v -. Ker meritve pa tudi niso tako zelo zelo natančne, sploh na koncu nosečnosti ne. Rok pa imam po ZM in po NS enak, tako da... Eh, bo že, ko bo.
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly