IZVIRNO SPOROČILO: Enkica
A katera med vami že premišljuje, da bo potem kmalu spet zanosila? Ok, ne mislim kar takoj prvi teden po porodu ampak tko pač, v roku dobrega leta?
Mi2 sva definitivno zmenjena za vsaj 2, raje bi 3. Oba imava po dva brata in nam je lušno, tako da bi tudi svojo družinico oblikovala na tak način

Glede razlike pa ciljava nekako na 3 leta. Bova videla, kakšne bodo okoliščine glede moje in njegove službe, ampak v novo rundo bi šla, ko bo prvi žabonček star nekje (slabi) dve leti, prej ne. Malo zaradi mene, predvsem pa tudi zaradi njega. Nekako se mi ne zdi prav, da otroka, ki je še tako majhen in v tolikšnji meri navezan na mamo, presenetiš s sorojencem. Kakor koli obrneš, imaš zanj manj časa in energije. Pa se mi zdi škoda, da bi mu to naredila prezgodaj. Naj uživa v svoji mamici in očitu, dokler ne bo malo bolj samostojen. Mi je pa npr. razlika 4 leta že kar malo prevelika. No, upava, da nama rata lepo cca na 3 leta.
polho, lepo pozdravljena in
ČESTITKE

Nas je že malo skrbelo zate. Fino, da ste ok
KiA, katerega sušilca ste pa potem kupila? Mi2 najinega še čakava, je bila včeraj taka gužva, da ga dostavijo šele enkrat naslednji teden
pikic86 in
viking95, obema
ISKRENE ČESTITKE!!!!!!! Čim več prijetnega crkljanja in zasluženega počitka
egleria in
zmajčika, pozdravljeni

Upam, da rade veliko čvekate
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Mojemu tud ful dogaja dans, ne vem kdaj je nazadnje tolk brcal. Ju3 na ctg bo pa spal pa ga bo treba budit
Ja naš pikec je zadnje čase tudi ful živahen, ga res čutim čez cel dan. Mam vmes največ kake pol ure ali uro pavze, potem pa pomiga s kako nogico ali pa vsaj rito malo zasuka

Tako da se s štetjem gibov niti ne ubadam. Sem kr vesela, da je tako, vsaj vem, da je ok. Sam bo pa verjetno potem kar živahen otrok

Bomo meli polne roke dela.
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
sem se zdle spolnala... važn je da midve ne greve na isti dan rodit... kdo bi pa potem seznamček rihtu?
he he he, si me pa nasmejala

Ja ampak res... Menda nama ne rata. Sej mava precej dni na voljo, menda se bova zgrešile