Dobro jutro čveke! Lepo vreme, mi mamo sončeeeek
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
31.12. je pa še polna luna...zna bit pestro
Jaz mam takrat uraden rok pri G. O-ov to je že v četrtek, sam bi rajš vidla da je tej januarja 10 kot pa čist zadnji v letu... No bomo videli
IZVIRNO SPOROČILO: nony
Čestike vsem novim mamicam...sam smo pa reh pohitele ....no jaz za sebe se nebi branila če bi šal kr ta tedn rodit :) jutri imam pregled,me prov zanima kaj bo reku...a mogoče katera ve kako naj bi bili pregledi zadnji tedn pred rokom?
Js mam dans zadnji pregled oz. ctg potem pa ma P to čez, morem poklicat tja...
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Drugače je pa urin vedno b.p. Pritisk mi totalno naraste pri zdravniku (imam predvsem stresno pogojenega - sindrom bele halje), sicer pa ni take panike in po moje se G že kar po glavi praska, kako imam vedno urin lahko čisto v redu ob takem pritisku.
Ma js tud mam vedno višji pritisk pri G, zadnjičl sem imela 145/90 pa so že nekaj gnjavile, pa si ga vsak dan merim pa jim dam listek.... Pa od tistega lavfanja sem pa tja pa urin dat pa na tehnico pa ... pol pa pritisk meri pa še cajta nimam da bi se umirla pol pa je pač kdaj mal večji. Doma še nikol ni bil visok, vedno je okrog 120/70, to pa je čist kul, prej sem imela še nizkega kdaj...tak da mam očitno stresno-pogojenega tud
Lepo bodite, jaz grem v Mb na ctg pa moj hoče it v bc flaško kupit pa igračko

pomoje ga luna že tok tok

Mah pustimo mu veselje

, ko že tak more taaaak čakat, da bo mali prišo