writing-img

RE: a je sploh se kdo kle?

clock-img

03.01.2010, 00:40

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

grem spat. Upam, da res...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

03.01.2010, 00:41

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

aja, lahkonoč

clock-img

03.01.2010, 01:19

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

jz sem že nazaj...tamala spet hoče jošk...user posted image

clock-img

03.01.2010, 08:36

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Ja jaz sem še oz spet tu user posted image Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k:

1. Vroča kavica pod nos?
2. Dišeč zajtrk pod nos?
3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.01.2010, 08:40

clock-img

madela

pencil-img

4734

Colt,kar z vročo kavico jo preseneti user posted image

clock-img

03.01.2010, 08:54

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ja jaz sem še oz spet tu user posted image Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k:

1. Vroča kavica pod nos?
2. Dišeč zajtrk pod nos?
3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) user posted image

Ti se stisni k njej. user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

03.01.2010, 09:07

clock-img

muco

pencil-img

1424

1. Vroča kavica pod nos?
2. Dišeč zajtrk pod nos?

Res,probi se stisnt k njej,pa zlo nežno božat...... pol boš pa že vidu po odzivu al si zasluži zajtrk v postli al ledeno flašouser posted image

clock-img

03.01.2010, 09:15

clock-img

Anonimen

1. Vroča kavica pod nos?
2. Dišeč zajtrk pod nos?

če si jo matral do 5h, ji pusti spati!pa zatemni sobo, da se zbudi spočita in lepa,...user posted image

saj je nedelja, človek!

clock-img

03.01.2010, 09:21

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

1. Vroča kavica pod nos?
2. Dišeč zajtrk pod nos?

4.  seks še enkrat? mal nehumano, ampak tudi učinkovito user posted image

clock-img

03.01.2010, 09:22

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

hej, Colt, kaj pa tebi ne da spati? ....sej vem, tale čudoviti sonček in nebo brez oblačka, je res?user posted image

clock-img

03.01.2010, 09:32

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Ja TT, sem bil že ob osmih pokonci...pa saj jaz vedno zgodaj vstanem. Pa tut če je čist mal spanja. SI slišala par dni nazaj 412ko? So moral čez tebe letet....nič, sedaj pa realizirat tvoj predlog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.01.2010, 10:07

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

SI slišala par dni nazaj 412ko? So moral čez tebe letet....

žal nisemuser posted image ...imam okna z zvočno izolacijo, tako da, če nisem glih zunaj kje, ne slišim nič (razen pijanih sosedov, ki sredi noči zunaj pojejouser posted image )

clock-img

03.01.2010, 10:14

clock-img

barika

pencil-img

6448

Jutro

midva sma bedela do trehuser posted image user posted image , ko sem se pa zbudila pa njega nikjeruser posted image , ker je šel gospod lavfat, zdej pa šibamo naprej.

kolt, absotutni zmagovalec user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 10:16

clock-img

muco

pencil-img

1424

srebro prejme barika!user posted image

clock-img

03.01.2010, 10:31

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

in z bronom se bom okitila kar sama, ker sem ob dveh še vedno dojila..user posted image

A to šteje?

clock-img

03.01.2010, 10:38

clock-img

Anonimen

sam, da vas pozdravim....sibamo k tascici na kosilo!user posted image

clock-img

03.01.2010, 10:53

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

in z bronom se bom okitila kar sama, ker sem ob dveh še vedno dojila..user posted image

A to šteje?

tudi ti prejmeš zlato samo za drugačne dosežkeuser posted image

clock-img

03.01.2010, 12:25

clock-img

luan

pencil-img

716

Ja TT, sem bil že ob osmih pokonci...pa saj jaz vedno zgodaj vstanem. Pa tut če je čist mal spanja.

..pr nama je pa glih obratno, on navadno spi do enih....oz. zdele še spi,se bo dvignil šele za kosilo ali pa če ga gospa(jaz) strela user posted image trešči..

TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton...

clock-img

03.01.2010, 14:06

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: luan

pa kaj jim jeuser posted image ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna...

clock-img

03.01.2010, 14:11

clock-img

Anonimen

pa kaj jim jeuser posted image ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna...

Jst imam tut ta problem, pa je mali star že skor 6m (8-ga bo). Povrh vsega pa še po flaši ne zna (ali pa noče, ne vem še točno) pit in dude ne mara, pa za GH mu tut še ni mar in pol durh marš na joški visi. No zdej ne, zdej se dragi matra, da ga uspavauser posted image .

clock-img

03.01.2010, 15:29

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: muco

srebro prejme barika!user posted image

user posted image user posted image user posted image
kolt, a danes tud tekmujema??user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 15:30

clock-img

barika

pencil-img

6448

moj pa cel dan neki spi in drema, ob enajstih zvečer pa ko sova, do enih user posted image , zjutri spi pa do desetih ... mulcuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 3.1.2010 15:31:13 >

clock-img

03.01.2010, 16:11

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: barika

moj pa cel dan neki spi in drema, ob enajstih zvečer pa ko sova, do enih user posted image , zjutri spi pa do desetih ... mulcuser posted image

Naš pa do zdele ni skup spravu pol ure, da bi spal.Pa smo bili zunaj tri ure, pa šele en mesec je star, k bi moral sm spat.Tako, da se mi počas že rolauser posted image .

clock-img

03.01.2010, 16:21

clock-img

Anonimen

dan!

nasa gospa tud ze cel teden ne spi!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 3.1.2010 16:22:01 >

clock-img

03.01.2010, 16:30

clock-img

luan

pencil-img

716

Ja saj sem že mojmu rekla, da mislim, da sem to old for this shituser posted image .Rabim kvaliteten spanc in cajt zase, sploh zjutraj pred špeglom, da se vsaj malo uštimam za med ljudi.Nisem več dvajset in rabim fasado, da me kdo ne bi poslal na onkološki na kemo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem