writing-img

RE: a je sploh se kdo kle?

clock-img

03.01.2010, 17:16

clock-img

barika

pencil-img

6448

Moj taprvi je spal od 20 -8, ali 21 - 9, luksuz, zdej tole je pa šooook. no pa sej sem se prilagodila in hodim spat najkasneje do 1. 30 zjutraj.le kaj bo, ko bo treba v službouser posted image
tavečji in ati zdejle spita, tamal pa bluzi tule na mojih rokah, namesto, da bi še midva spalauser posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 17:18

clock-img

Anonimen

ma nasa ponoci spravi skupaj recimo 2x po 4 ure. cez dan pa samo dremlje po 10-15 minut. redkokdaj zaspi za vec ko 1 uro....
ne vem od kje ji energijauser posted image

clock-img

03.01.2010, 18:11

clock-img

barika

pencil-img

6448

igralni center je zakon ... že zeha, potem bom pa žleht, ko ga bom ob 19.00 zbudila, če slučajno zaspi user posted image

clock-img

03.01.2010, 18:29

clock-img

Anonimen

nasa je j.e.be 5 % nobenih igrac....sam da se jo animira, pa je ok....

clock-img

03.01.2010, 18:32

clock-img

muco

pencil-img

1424

Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč!user posted image

clock-img

03.01.2010, 19:33

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pri nas je bil tud joška maraton (2x po sedem mesecev),ko je prenehala z dojenjem,kot da bi odrezal ,smo spali celo noč!user posted image

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Me je kar strah, ker tastarejša do drugega leta ponoči ni spala - zbujala se je ob 03.00 in akcija do 06.00 ali 07.00...sem se za 10 le postarala zaradi njeuser posted image ..ne vem po komu je, ker tastar bi najraje spal 24/7, jz pa tut rada spim.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

03.01.2010, 20:02

clock-img

barika

pencil-img

6448

če so se pa otroc končno najedl user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 20:02

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Me je kar strah, ker tastarejša do drugega leta ponoči ni spala - zbujala se je ob 03.00 in akcija do 06.00 ali 07.00...sem se za 10 le postarala zaradi njeuser posted image ..ne vem po komu je, ker tastar bi najraje spal 24/7, jz pa tut rada spim.

ja po očetu ne user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 20:16

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Am, kakšno tekmovanje? Joška maraton? Uh, pol bi mel kr nekaj fis točk jaz pretekle 3 noči in 4 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.01.2010, 20:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Am, kakšno tekmovanje? Joška maraton? Uh, pol bi mel kr nekaj fis točk jaz pretekle 3 noči in 4 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image wb

clock-img

03.01.2010, 20:46

clock-img

muco

pencil-img

1424

SVAKA ČASTuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mene pa niso sprejeli na tekmovanje.user posted image

clock-img

03.01.2010, 20:59

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Šefica Shorty Tnx user posted image Muco ni blema....glede na to da sem tut jaz mal mačka (glej avatar), sem zastopal moški del RRa...saj veš, solidarnost velja. Lih tako kot ''u livarni u vročini....ko ti pamet odpove....''

user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

03.01.2010, 21:02

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Šefica Shorty Tnx user posted image Muco ni blema....glede na to da sem tut jaz mal mačka (glej avatar), sem zastopal moški del RRa...saj veš, solidarnost velja. Lih tako kot ''u livarni u vročini....ko ti pamet odpove....''

user posted image

ja sam tvoje niso bile mlečne user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 21:06

clock-img

muco

pencil-img

1424

Hvala ti prijateljuser posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 21:12

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

user posted image

ja sam tvoje niso bile mlečne user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem