IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
Aja, kako ste pa mislile s piknikom? Pride cela družina ali smo mi mamice z otročički?
Kaj to bi se dogajalo med tednom ali za vikend?
Saj ste že enkrat pisale, pa ne vem kje pogledati.
Nazadnje smo se menile, da seveda lahko pride tudi razširjena družba, dobile naj bi se pa enkrat sredi maja v Mostecu. Enkrat med tednom.
ja, naš
piknik nam je malo ušel iz glave

zdaj se moramo za točen datum in uro zment in kaj bi katera prinesla slastnega za pod zob-no bom pa jaz predlagala za začetek: kaj pravite na
četrtek 20.5. ob 12. uri? petek zna biti na cesti bolj gužva... pa jaz se javim za mini pizze v obliki ruladic, so take fajn za v roke projet in zelo njami

pa Hoferjev radler tudi lahko prinesem ker mamo Hoferja pri nas... evo, zdaj ste pa še druge na potezi!
sem danes Ianu prvič dala zvečer malo riževe kašice od Milupe (una ki se meša z vodo) in je kar z zanimanjem jedel po žlički, se mi je zdelo malo pregosto da bi teklo po flaški

. sem pa pripravila malo manj kot piše v navodilih, pa je od tega ene pol popapcal, za prvič mu nisem hotela preveč siliti... sem pa nabavila še gotovo mlečno kašico z jabolkom in hruško za lahko noč od Hipp ki je tudi po 4. mesecu in pa Hipp kašico jabolko+korenček, samo bom s tem še malo počakala da ne bo vsega preveč naenkrat. bomo videli če bo zdaj kaj več spal
sem bila danes pri frizerju ker sem mela res grozen narastek in sem se pofarbala na črno-rjavo in pa mal postrigla, se prec bolš počutim

malega je pa tašča pazila in je kar preživel tolk časa brez papanja