ojla, se hitro javim ko mali še spi
naša noč je bila standardna-umivanje ob 22h, potem dojenje in spat sem ga dala ob 22.30 (no ponavadi gre še malo pozneje, samo včeraj sem hotela gledat Gospodinje
), spal 3 ure do 1.30, jedel, spet spal 3 ure do 4.30, jedel in spet spal cca 3 ure-je prav natempiran na 3 ure spanja v kosu, potem pa zgleda rata lačen. no vsaj dojke ne eksplodirajo, tako kot praviš grahek
ni še nikoli spal več kot dobre 4 ure skupaj, no pa to se mi zdi še kar OK, se še kar naspim (tako kot prej v 7 urah). pa hvala bogu, da se je lepo navadil zaspat v svoji posteljici, nič ne joka samo malo postoka, edino zjutraj ga za kako urico vzameva k nama v postlo. podnevi pa spi ali v posteljici in imam v dnevni sobi prižgan baby fon ali pa pri meni v dnevni v košari od vozička, včasih pa tud kar na kavču, se je kar navadil.
jaz imam ginek. 16.2. in se moram tud zment za kontracepcijo, verjetno bom šla na tiste progestagenske tabletke, ki so edine dovoljene ob dojenju, ker mater.vložek mi ne diši...
kaj pa druge?
morje-iščem na veliko po spletu, bo verjetno Poreč ali Umag, apartma obvezno, da bom lahko malemu kuhala svežo hrano, pa da je plaža do 200 m stran, pa po možnosti klima.
pop. pa upam malo ven, včeraj sem ga že oblekla, pa je začel nekaj sitnariti pa še mrzlo je blo, in sva ostala doma
čaubau