Živjo!
Včeraj sva šla pol ven za skoraj tri ure
Potem sva hitro šla domov, zizat pa rito previt in kosilo skuhat, da smo potem lahko še z očitom skočili na sprehod po stari Ljubljani
Super dan, res
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca
Kravice - kolikokrat na dan pasete kravce? Mene je pediatrinja vprašala, če to počnemo, vendar to izvajam samo enkrat do dvakrat dnevno. Kdaj pa sploh otrok začne sam držati glavco?
Mi jih ne smemo veliko, ker mali že tako rine z glavico nazaj (čeprav je že neprimerno bolš, kot je blo). Parkrat na teden ga dam malo na trebuh, pa glavo že čisto stabilno drži kar nekaj časa, razen če je utrujen.
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
kdaj jih boste pa kaj dale v športni del vozička?
Ga že uporabljamo, ker se naš spusti čisto na ravno. Tako ima mali veliko prostora, kar mu ful odgovarja, sploh ko je v tistem ogromnem kombinezonu
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Je pa ponoči fajn spal, bo zgleda rad bil v študentu
he he, ko bo šel študirat, se bo lahko pohvalil, da je povratnik v Rožni
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Ta teden se mi napoveduje kar nekaj obiskov prijateljic. Pa me nekaj zanima - kaj ve ponudite, če na primer pride k vam prijateljica, ki je niste videli že 100 let z majhnim 7 mesečnim otrokom? Ali pa pač tako dve prijateljici ali kakšen par? Samo kavo in čaj in piškote ali še kaj? Kaj pa za otroke kaj pripravite?
Jaz sem zadnjič kolegice spraševala, če bodo sok, čaj, kavo, piškote... Pa so se tolk s tamalim ubadale, da to sploh ni prišlo na vrsto

Se mi pa zdi, da je to čisto dovolj. Saj se obiski ne pridejo napit in najest, pa če vsaj malo razmišljajo verjetno ne pričakujejo od mamice z malim dojenčkom, da bo pripravljala ne vem kako pogostitev

Ponudim pač tisto, kar lahko pripravim brez nekih težav oz. mimogrede, pa ni bilo še nikomur premalo.