IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Tiste, ki ste že imele preglede za katero kontracepcjo ste se odločle? Jaz še zdaj ne vem, tabletk ne bi, mirene itak še ne, kondomi so pa tud malo tak bolj... Mogoče uno inekcijo, ki drži 3 mesece... A je ni ena vzela?
ja, jst jo mam, sem pozabla kako točno se imenuje, vem pa, da ne vsebuje estrogena in je zato primerna za doječe mamice. je pa enako zanesljiva baje kot tabletke (99 in nekaj %). Mirena itak ne pride v poštev, če nameravaš zanositi prej kot v 5 letih, kondomi so nama joj, metoda pazi pa zdaj raje ne več...
jaz še nisem uvedla športnega dela vozička, ker naj bi ležal v košari na ravni podlagi do 3. meseca, tako da čakam na april, ko bo itak topleje in zato še bolj uporabno.
unga Angelcare jaz nimam, niti nobene ne poznam, da bi to uporabljala, ne vem...
sva bila z mojim dopoldne na sejmu Dom, sva malo gledala toplotne črpalke in čistilne naprave za hiško, potem pa še hitro v City park v DM po plenice (zdaj sem kar že št. 3 nabavla, ker ma naš že dobre 5,7 kg in mislim, da dvojka ne bo več dolgo), pa ene fajn hlače v Newyorkerju-celo št. 36 sem spravla gor in seveda takoj vzela

imam že poln kufer trenirk, tako da komaj čakam, da grem čez kak mesec-dva še po skiny kavbojke (morm še prej mal trebušček zgubit

). mali se je pa pri stričku (bratu od mojga) in tašči merkal, pa samo 1x tačas je papcal, kar verjet nisem mogla, sem ravno tolk načrpala, da je blo dovolj in ni blo treba AM dodat.