Hvala za čestitke
.
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79
Tulpek: se mi zdi da nism mogla prov razumet da ga nimaš v bundi al pa kombinizonu v lupinc. Kako ga pa ti oblečeš za vn? Sm ferbec...
V lupinici je v avtu, avto v garaži... in res se ne rabi pajsat v pajacu v avtu, js se tudi ne. Če pa nanese tako, da je potem v avtu hladno, ga pa prej ogrejemo. Če ni možnosti, ga pa pokrijem z odejo ali pa dam razgrnjeno bundo preko njega dokler se ne ogreje. Lupinica je zelo topla in obložena (jane) in je vedno vroč noter in mi na kraj pameti ne pade, da bi ga še v bundo dala. Če bi ga dala v bundo, potem avta ne bi ogrevala nič med vožnjo. Mi je prva možnost bolj všeč.
Zunaj pa nismo v lupinici, ampak sedaj v športnem delu in zdaj je spet v zimskem pajacu

, čeprav je bil že veliko bolj pomladno oblečen.
Vodi pa pretirano oblačenje in pregrevanje prej v bolezen, kot neka zmernost. Saj če otrok začuti, da je hladno ne bo kar konec z njim. Drugo je podhlajanje....zdaj mi gre po glavi pripomba mame, da mu moram dat kapo, ko je bilo zunaj 15 stopinj, ali v avtu, da mora imet kapo, ko je ogreto...
No, naš je zbolel po dveh dneh v bolnišnici na 25 stopinjah, ko so ga obdajali kupi virusov... če nebi šli takrat v B, bi lahko rekla, da mu niti iz noska ni teklo celo zimo.