writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

04.02.2010, 22:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

nočko likoholičarka flaska user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.02.2010, 22:39

clock-img

HM84

pencil-img

346

No le pejt...da ne boš mela prevelizga mačka zjutriuser posted image

clock-img

04.02.2010, 22:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jaz tudi grem

nočko!

clock-img

04.02.2010, 23:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no jaz tud grem  user posted image

nočko!

clock-img

05.02.2010, 08:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Kaka tuga user posted image

Kje ste vse???

Guten morgen evribadi!

clock-img

05.02.2010, 08:18

clock-img

Anonimen

prazne flaše za dobro jutro??? čakajo, da posije sonce, da postanejo še malo drugače čarobneuser posted image

clock-img

05.02.2010, 08:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

prazne flaše za dobro jutro??? čakajo, da posije sonce, da postanejo še malo drugače čarobneuser posted image

ktja, jutro! Kako kej?

clock-img

05.02.2010, 08:33

clock-img

Anonimen

FLASK_A super slikca! v stilu, kot vednouser posted image

vodovodarja danes še ne bo_čari mojstrov. no, da se ploščice fino zasušijo,...
petrazg, nam je že pri kuhinji pomagal pa smo ga spet poklicali. vmes nekaj časa ni delal, ker ima neke zdravstvene probleme... ampak tile so res stalno zasedeni. se mi zdi, da dela na več koncih hkrati. no, saj pri nas niti nima takšnega dela... bo potem pri kopalnici malo več...

drugače pa danes dobro dobro opravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lake, meni je tisti wc kar všečen, bi bil zelo priročen v tem malem stanovanjcu... namesto bideja. sem se pa tudi jaz smejala v karakteristikah... predvsem fenu! kaj češ, spa wc, ki bo počasi postal zelo aktualen!
ampak mi imamo že enega navadnega_bo dober glede na to, da se imamo namen enkrat odseliti.

tubby, danes sva z U.jem sama... sem zjutraj po hitrem postopku napravila O.ja in ga je moj še hitreje odpeljal v vrtecuser posted image ... no, tam imajo en zelo fajn dogodek, tako da se bo imel kar fino!
kdaj misliš(te) na kavo? mogoče jaz biti zraven priti? če smeti (s povdarkom na euser posted image )?

nisem si mislila, da bom tako na off,... čeprav je tudi U. vedno bolj zahteven. ampak O. je bil pa divji (!! cela dva dneva!!)_mu je vrtec kar manjkal.

no, prišel moj mali mulček do mene s smrdečo pleničko_"mami, previj me!"user posted image  (sanjam, ja,...)
Papua, čestitke S. za prvo besedico!user posted image

clock-img

05.02.2010, 08:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Včeri sm spila mal več kot dva deci šampanjčka, ker je mela prjatlca okroglo obletnico, pa sm komej domov prpelala, mi je blo kr mal slabo. Čist sm iz vaje. Jutri ma pa veliko žurko, in bo še zabavn, bom očitno kr vodo pila.

Dejte mi povedat kako nej Tajo naučim bravo, bravo pa papa. Ji že dva meseca ploskam, pa se mi samo smeji. To kao nej bi znal pri desetih mesecih.

clock-img

05.02.2010, 08:52

clock-img

Anonimen

pa saj T. zna ploskati.... samo neumno se ji zdi, da bi to počela ves čas...

drugače pa: za pa-pa ji vedno v slovesu obiskov primi rokico in pomahaj... ali pa nogico... sčasoma bo to potem sama počela.

in_tudi U. noče ploskati, če nima v roki dveh kroglic,...

clock-img

05.02.2010, 08:54

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Dobro jutro!

Mizar včeraj montiral prvo fazo (predsobo). S tem, da je najprej pripeljal omaro napačnih dimenzij in so kar tako hoteli pustiti. Ko sem rekla, če potem lahko k njim prinesem hranit plašče, so pa na hitro novo naredili - v eni uri je bila pri nas. Zakaj smo pa potem tri mesece čakali na omare, če gre tako hitro?user posted image
Z malo miško sva se evakuirali in sva šli z mojo teto in sestrično s štirimi otroci na špancir in kosilo na Bled in je bilo super.

Danes morampa v mesto, pa se nekaj z neba cedi - fuj. Moram pa nujno it, ker moram za pusta sešit. Grejo pri He. na Ptuj na karneval z vrtcom in bi rada bla Nodi - jao meni. K. je bolj prijazen do mame in si je izbral starega Grka (rjuha se že pere!!!!!!).

Papua - glede hranjenja - jaz sem še otrokom eno žlico v roke porinla, potem se je pa s tem igral in je poanvadi delovalo, pa še relativno hitro sta se naučila samostonega hranjenja. Mogoče poskusiš. Je pa res, da so vsi moji strašni jedci in nikoli ni bil problem kaj v usta spravit.
Ker če je problem je pa gromzno, imama takega nečaka in sem vsakič čisto nervozna.

clock-img

05.02.2010, 09:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

evribadi!

spredi zadi user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sva pelala T v vrtec in se ustavila še na kavi user posted image

Zdej pa Maja spat pol pa naprej...

clock-img

05.02.2010, 09:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Šivilja... Ja kakšne pa imasta veze...user posted image

Dudi, a pičiš na Rudnik?

clock-img

05.02.2010, 09:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ktja, upam da vodovodar kmalu pride. Joj, ti majstriuser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:19

clock-img

Anonimen

O.ju sem pozabila dati dežniček,...user posted image user posted image
upam, da imajo v vrtcih kakšne rezervne,...user posted image

kakšna mama pa sem,...user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:21

clock-img

Anonimen

Ktja, upam da vodovodar kmalu pride. Joj, ti majstriuser posted image

ju3.
majstri, majstri... mi je žal, da jaz nisem majster_

clock-img

05.02.2010, 09:22

clock-img

Anonimen

Ko sem rekla, če potem lahko k njim prinesem hranit plašče, so pa na hitro novo naredili - v eni uri je bila pri nas

ta je pa dobra!

clock-img

05.02.2010, 09:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dudiiiiii! Kam si šla? A greš na Rudnik?

clock-img

05.02.2010, 09:27

clock-img

Anonimen

nič, sem bolj deževno razpoložena_U. je zaspal, grem še jaz počivat.user posted image  (ponoči se je 2x drl, da noče spat_joj, joj_ bodo zobki?)

clock-img

05.02.2010, 09:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dudiiiiii! Kam si šla? A greš na Rudnik?

user posted image mogoče popoldne vsi 4-je

clock-img

05.02.2010, 09:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

aja. No pravuser posted image

Ktja.. Ojej... Ko so noči slabe, naslednji dnevi pa podobni današnjemu... Zeeeeeeehhhhhh!!!!!!!! user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutri bo spet snežilouser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aja. No pravuser posted image

zakaj??

clock-img

05.02.2010, 09:35

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali super, je potegnil do pol devetih user posted image Še dobro, ker sem bla skor do pol enih pokonci. Je blo treba razočarane gospodinje do konca pogledat user posted image Se pa vidi, da je tudi malemu bolje, če dolgo spi, je takoj boljše volje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem