writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

05.02.2010, 09:36

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
aja. No pravuser posted image

zakaj??

mah je že mimuser posted image Če bi šla, bi te neki prosila. Tko bo pa šel kar moj iskat, direkt po službiuser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja noče nič spatuser posted image Obup! Živ obup! Od šestih se že trudim imet odprte oči...

Mislim ej, kot bi imela prvega otroka. Sploh ne vem kaj nej z njo delam da bo pravuser posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aja. No pravuser posted image

zakaj??

mah je že mimuser posted image Če bi šla, bi te neki prosila. Tko bo pa šel kar moj iskat, direkt po službiuser posted image

aja ma če bi šla ti lahko kam na kavo bi šla tko pa ne grem sama se mi u bistvu ne da,bomo popoldne šli itak samo v mulerja...pa še nekam moramo it gledat za garderobno omaro.

clock-img

05.02.2010, 09:42

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja, itak dudi. Ni panike, bomo že urediliuser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pa še neki mi povejte če ima katera električno zobno ščetko od oral-b...sem jih gledala v mulerju pa jih je več...withality,whitening,ekstra cleaner...itd...kaj naj vzamem?? ima katera kaj takega??

clock-img

05.02.2010, 09:45

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

mi smo iz fth, je ful prijazna, sploh nisem dobila občutka da je tolk narobe z njim

mal je pokazala kako naj ga popravljamo, pa še to je rekla da ne skoz, k pol se jim zameri... čez en mesec mamo spet

zdele spi svoj pol urni spanec user posted image jaz sem pa tako zaspana, da bi stoje zaspala user posted image user posted image

ponoči se je spet zbujal in ni hotel dude!! ne vem kako fazo ma spet...

lake, sej J. tut prbližno tega ne zna, pa mi rahlo dol visi za njihov Denver... važno mi je samo to, da pri enem letu lahko sodeluje pri hišnih opravilih user posted image mahou bo pa lahko celo življenje, sploh k bo znani košarkar user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:47

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pa še neki mi povejte če ima katera električno zobno ščetko od oral-b...sem jih gledala v mulerju pa jih je več...withality,whitening,ekstra cleaner...itd...kaj naj vzamem?? ima katera kaj takega??

jaz imam sonicare že od 2004, je zakon

teh pa žal ne poznam... poglej mal na njihovi spletni strani (od brauna), tam najbrž več piše

clock-img

05.02.2010, 09:48

clock-img

tubby

pencil-img

858

Dobro jutro

Počutje mač better user posted image user posted image user posted image

K.tja
okrog 12h ti bo prepozno? Čmrleka dajem spat, pol poje kosilo in greva...user posted image

Dudica
Mi prisegamo na Sonicare

clock-img

05.02.2010, 09:48

clock-img

Anonimen

no da se vam javim sem bila že pidna sewm speglala cujne od enih 6 strojevuser posted image user posted image

nika je zaspala, T. pa gleda risenke, upam da se do pon. tojk pozdravi da bo šel v vrtec k rabim pavzouser posted image

clock-img

05.02.2010, 09:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kakšen je ta sonicare?

clock-img

05.02.2010, 09:51

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kera pride k men peglat?? user posted image sej nimam velik, če je hitra, bo v pol ure konc

sovražim likanje in pomivanje posode.

v zameno pridem posesat, to mi je zakon user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:51

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

clock-img

05.02.2010, 09:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

clock-img

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

jaz si s tem u 2 min tako očistim zobe kot si z navano ščetko ne bi 10 min, draga je ampak zakon, kmal bova rabla novo, mava jo že 4,5 let menjava samo nastavke

clock-img

clock-img

tubby

pencil-img

858

A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

jaz si s tem u 2 min tako očistim zobe kot si z navano ščetko ne bi 10 min, draga je ampak zakon, kmal bova rabla novo, mava jo že 4,5 let menjava samo nastavke

midva sva tut ful zadovoljna, od kar jo ma moj, mu sploh ne krvavijo več dlesni, meni se zobni kamen sploh ne nabira...

zdej se dobi v akciji ponekod k sta 2 ščetki za 130 eur, drgač je bla sam ena tolk k sem jo jst menjala

clock-img

05.02.2010, 09:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

kakor vzamešuser posted image Jaz npr. sploh nisem nikol tečna, zato sem tko vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Jutro!
Pa kdaj bomo celo noč spali user posted image Naš je tud zadnje dva dneva tok tečen, skoz za mano hod in tečnari.
Midva imava ob 12-ih plavanje, sam men se nič ne da it.

Zobna ščetka- SONICARE in nobena druga ... Midva jo sicer 1x na teden uporabva, da ti res vse obloge odstrani, pol pa še Listerine vodo čez, da vse požge.user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

o zakon user posted image a lahko še sesalc svoj prnesem, k mam novga, pa mi je tko fajn user posted image user posted image user posted image

otroka bosta pa na tleh pa naj se igrata, kaka varuška, sej bota mela en druzga za družbo user posted image

clock-img

05.02.2010, 09:59

clock-img

Anonimen

jz tud že nekaj časa premišljujem da bi kupila električne zobne ščetke pa se kar ne orem odločt ker so ful drage vsaj tiste k se jih priporoča, bi pa rabla 4 nastavke sam se jih posebi ne da dobit ali pa????!!

aja sej souser posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 5.2.2010 10:01:23 >

clock-img

05.02.2010, 10:00

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Pa kdaj bomo celo noč spali user posted image Naš je tud zadnje dva dneva tok tečen, skoz za mano hod in tečnari.
Midva imava ob 12-ih plavanje, sam men se nič ne da it.

Zobna ščetka- SONICARE in nobena druga ... Midva jo sicer 1x na teden uporabva, da ti res vse obloge odstrani, pol pa še Listerine vodo čez, da vse požge.user posted image

ti si iz foha user posted image boš pa že vedla user posted image user posted image user posted image

res jo vsi priporočajo in midva sva z njo super zadovoljna

clock-img

05.02.2010, 10:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz bom kupila električno i npol dokupuješ samo nastavke in ima vsak svoj nastavek saj so obarvani da se ve od koga je kater

clock-img

05.02.2010, 10:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Kaj je pa tolk spešl na tej krtački? Razen da je na baterije? Res me zanima, to ni mal dnarjauser posted image

clock-img

05.02.2010, 10:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ajetam kakšna voda to,kje kupiš?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem