writing-img

RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del

clock-img

12.03.2010, 12:49

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

_rebeca_: ZS

nič nisem dobila, nobenega zs-ja nimam user posted image

pošlji še enkrat.

matr sm smotana, imaš e-mail. user posted image Poslala sem ti Populisin mail, da bi jo presenetila. Zdaj je pa vse v vodo padlo, ker sem smotka. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk.

ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo

Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni.

clock-img

12.03.2010, 12:52

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk.

ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo

Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni.

no, dobro user posted image ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo user posted image , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... user posted image

clock-img

12.03.2010, 13:02

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

no, dobro user posted image ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo user posted image , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... user posted image

Važn, da gaz narediš. user posted image Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa user posted image user posted image za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj user posted image user posted image . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah.

Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem.

HD: v M na Šmartinki nimajo... user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 13:04:12 >

clock-img

12.03.2010, 13:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2010, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 13:05

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

....zdaj je že kar je. Važen je namen, populis si videla kak je Gr pridna, je hotla dobro delo narest, pa še jaz bi krasno izpadla....pa sem zaj.vse....Tolk skrbi okol Iraye, vrtca, bolezni....nisem gledla mailov.....LOPNI ME enkrat GR. user posted image

Evo - LOP in to kar obe. user posted image user posted image

Irayo pa kar pusti, saj veš, smeh je pol zdravja, spanec pa druga polovica. Staš je včeraj po cepljenju tudi spal tri ure in še malo, očitno potrebujejo. user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 13:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 13:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 13:42

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

Važn, da gaz narediš. user posted image Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa user posted image user posted image za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj user posted image user posted image . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah.

Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem.

HD: v M na Šmartinki nimajo... user posted image

ma, ja vem... user posted image user posted image

bravo za easy šoping... bolj po redko je tak, bolj ga ceniš user posted image

umpa... pridna...user posted image

zdaj pa.... Lovro, gremo!!!

clock-img

12.03.2010, 13:55

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

... no, evo naš hrček spi...

je pa takole...
... kličem v vrtec... se oglasi naša vzgojiteljica, ma ta je res pravo user posted image ... pogovor gre takole:
- Živjo, Barbara.
- O, živjo.
- Barbara, mislim, da imamo norice. user posted image
- Odlično! So pikice rdeče, mehurčkaste?
- So.
- Torej ima res norice. Ja, saj od zadnjega, ki jih je imel, je ravno dovolj časa. Pojdite k zdravniku, da vam da Claritin. Kopajte ga z mlačno vodo. Pa nohte mu postrižite, da se ne bo praskal. itd... Pa sporočite kako in kaj je!

... evo, a sploh rabim klicat zdravnika... user posted image

... itak, imava popoldan pregled... mehurčkov je pa čedalje več, mali ima temp. okoli 37,5... pojedel je pa... zjutraj en velik kos kruha s pašteto, pa eno banano in za kosilo 3 krožnike enolončnice... user posted image ... upam, da bo tak lakotnik še naprej user posted image

... evo, sem pa hotela almero na obisk povabit, pa je ravno ta vikend ni... user posted image

rebeca, kako sta?

imaš pa res krasno vzgojiteljico user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

12.03.2010, 13:57

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

verjetno prekašamo vse user posted image   sem ravno včeraj ugotavljala, da se obiski ne bi imeli pri nas kam usesti, ker smo toliko stvari navlekli na sedežno user posted image

08.08.2008

clock-img

12.03.2010, 13:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 14:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jao sam ste res packe..

kako živite v takem? user posted image user posted image user posted image

... je rekla ena, ki je doma in ma 5939545 cotk na sedežni in čakajo na likanje (kr naj čakajo user posted image user posted image )

naših nisem štela, ampak ji je za eno celo košaro  user posted image user posted image

08.08.2008

clock-img

12.03.2010, 14:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 14:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 14:55

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Gr, kak to da te je bolela desna dojka.. a kr tko al maš kake težave?

Ma, tale moja leva dojka me boli po teden ali dva, nato bolečina izveni. Zdaj je to že tretjič, zato sem klicla k zdravnici in sem naročena v ponedeljek. Kar iznenada začne boleti, kot da bi se kam udarila, na momente celo peče. user posted image Bog ne daj, da se dotaknem, auuuuuuu

BTW: user posted image user posted image , kok si pridna, pridi še k meni, lepo plosiiiiiiiiiiiiiiiim

clock-img

12.03.2010, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 15:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 16:14

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

... samo na hitro... morm na pošto pa v štacuno zdej...

... zdaj tudi uradno: SMO NORI user posted image ... zdaj pa en teden doma bit... user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 17:12

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

joj..men se bo zmešalo..zunaj sonček, brez vetra +7 stopinj, mi2 pa notri...a lahk greva ven? ne, ane?  

vročino ima pa že od ponedeljka 37,7.-jaz ne vem a mi je termometer crknil al kajuser posted image user posted image

Če ima vročino, naj ne bi šli ven, mogoče pa v vozičku. Samo pazi, da je ne oblečeš preveč, da je ne boš dodatno ogrevala.

Glu: kje si, te je zasulo???

3jeMi: čestitam, zdaj ste uradno nori, user posted image user posted image .

Almera: bo za zdržat?

clock-img

12.03.2010, 17:16

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroški dodatki + dodatek za veliko družino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 17:23

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

user posted image       user posted image user posted image     user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 17:26:50 >

clock-img

12.03.2010, 18:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 18:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem