IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Umpa pridna, da si odprla nov del, saj vidiš kako sem jaz gor, sem pa spet nisem.
3jeMi no zdaj pa bo počasi mimo, samo še sušit se začne pa sta zmagala. A se kaj praska? Ga srbi?. No pa sta pustila za sabo eno od otroških bolezni.
Aja pa dobro jutro.
nanka... tvojega posta sem prav vesela...

...

... se tudi meni zdi, da je to to od pikici, se pa že kar lepo sušijo... enkrat na dan mu dam Claritine, zaenkrat se pa ne praska, zgleda sirup prime, pene, po tvojem nasvetu, ne uporabljam... itak sem tuhtala, da se mali zvečer v spanju precej poti in se mi ne zdi, da bi mu še s kakšno mažo to zavirala, naj gre ven, kar mora it ven... se mu je pa nabralo precej ušesnega masla in si je začel ušeska praskat, sem mu spucala in zdaj je ok, verjetno je to od vročine, ki pa je danes nima več... se pa kar precej dobro drži, da ne govorim kako mi zdajle "pomaga" pisat tole...

... če se le da, ga po stanovanju pustim kar brez pleničke, da je koža okoli rite in lulčka (joj, ravno po modih se mu je največ spustilo) čimveč suha...
joj, kako je zdele navihan... se je najedel in me gleda svojim lumpastim pogledom... grem se podit za njim...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 15.3.2010 8:47:59 >