Cer!
Jaz sem imela v petek zadnji delovni dan ... dela toliko, da se ven nisem videla, pa tudi dokoncala nisem, ampak ni slo drugace ... grem v ponedeljek se predat posle, ker je bila sefica ta taden na dopustu. V torek pa poslovilna zabava. Sem bila cisto celo nosecnost v sluzbi brez enega dneva bolniske ... po moje so bili v moji sluzbi zelo zadovoljni.
Jaz pa se ne bi sla rodit ... vse bi ze sle, jaz bi imela pa zdej se mal porodniske ... take, da bom lahko dopoldne namesto v sluzbi delala, doma noge v luft drzala ... komej cakam in upam, da bom vsaj se 2, se rajs pa 3 tedne (tudi 4 bi bili super) doma uzivala.
Sicer smo pa pridne marcevke in kar ne morem verjet, da jih je tako malo prehitevalo. No, upam, da bo tako tudi naprej.
Porodniska ... jaz se vedno nimam odlocbe.
A ostale jo ze imate? Dobila sem edino odlocbo za "paketek" oz. denarno nadomestilo.
Krci ... zdej me pa dajejo cist vsak dan (ze 4 dni). Samo da vstanem, me ze prime krc. Pa ponoci imam skoz krce. Pa tudi cez dan ni kaj dosti bolje. Pregled imam 25.2. ... mislim, da bi moral biti ze ctg. Komej cakam in upam, da mi bo mv pregledala, da vidim, ce se ze kaj dogaja.
Brcike ... se zmerej cez cel dan.
NM ... kolcanje ... moj
kolca vsak dan in to celo veckrat na dan.
Dihanje, ko se obrnem iz boka na bok ... mene kar zadusi, ko se iz desnega boka po hrbtni strani obrnem na levega ... a se se kateri drugi to dogaja???
Popkovnicna kri ... jaz sem tudi oddala vprasalnik, ampak na zalost nisem primeren darovalec.
Jah, vsi pa tudi ne mormo bit ok. Gre pa zato, ker imamo v druzini dedno bolezen - slabo kri in smo skoraj vsi brez vranice.
Rozca ... ti morm povedat, da je moja mami hvalila tvojega Vida ... je rekla, da imata tako pridnega in dobrovoljnega otroka ... ga sploh se ni slisala jokati!
Tjasa ... cestitke za prve prespane noci.
Pa pohvale za tvojga dragega.
Pozdravi se hitro!!!
Sem upala, da se nam bos lahko pridruzila, ce se kaj dobimo ... sej bo kako srecanje tu objavljeno al pa med ljubljancankami ... drugace pa na fb-ju pocvekamo.
Sara2007 ... lahko ti recem le to, da naj bo hitro in cim lazje.
Tiste, ki imate kuzke ... ne jih pozabit razglistit predno pride dojencek.
3soncek3 ... seks ... sej izliv ni samo na koncu, ze prej kej ven pritece ... kako pa to "uredita"???
Si me prav nasmejala.
Midva nic ne paziva in nisva niti v prvi nosecnosti. PS: V prve sem sla rodit nekaj urc po seksu.
Sicer pa naj bi orgazem tudi pospesil, ker povzroci krcenje.
Porodnisnica ljubljana in obiski ... zdej so za otroke prepovedani ... a katera ve, ce lahko pride otrok spodaj v bife???
Obiski ... sem kr vesela, da so omejeni, edino otrocke bi lahko zraven partnerja spustili, no ... drugace mi bo pa prav pasalo, da ne bodo vsi v porodnisnico rinili ... sej naj itak ne bi bila dolg notr ... tolk pa ze lahko pocakajo! Sploh mi grejo pa tisti obiski na zivce, ko jih pa 10 na enkrat v sobo pride ... ze 5 je cist prevec.
Nezka ... cestitke!
Valen ... cestitke tudi tebi!!!
No, pa se je le zacelo!!!
Spet sem bila dolga .. ampak sem pa vse prebrala!
Lp, Ursa