Punce jest sem jeznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Piham k ne vem kuga
Pa ni kriv moj al pa kdo od domačih, sam ugotavljam, da se bom mogla sama naučit strižt
Ta trenutek se resnično sprašujem, koliko je takih frizerjev, ki resnično upoštevajo želje strank
Zagotovo je katera med nami tudi frizerka, tak da v opozorilo - ne mislim nanjo, ampak na tiste, s katerimi sem prišla v stik. Ponavadi mam jest eno frizerko, k me drugače fajn ošiša, pa me ful upošteva, ker ve da sem jest ena čudna, čim pa pride kaka nova, je pa pametna k sto
Vse dela nekaj po svoje ... Ji rečem, naj bo frizura enaka na obeh straneh, naj bo povsod enaka dolžina - a ja - se že od petka strižem in popravljam zgrešene pramene. Jest bom znorela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sm hotla met sam š**** postrižene + pramene. Sej, barvanje je ponavadi super, pri striženju jih pa je tri četrt, ki sem jih mela, fajn polomil
In sedaj, namesto da bi si pustila laske, da bi mi lepo zrasli v dolge, bom rabila ene 100 eurov, da mi bodo drugi frizerji najprej naravnal frizuro
Pol bom pa lahka mela kej daljše
Pa tak sm si bila prej všeč - sam š**** bi mi una lahka postrigla, pa na lahko obliko naredila.Pa se je raj krava izživljala nad mojo glavo
Mislim - eni res ne vedo, da nekateri ljudje znorijo, ko majo pol namesto lepe frizure, frizuro za stare mame, in namesto daljših, kratke lase
Pa za to sem dala 50 eur!!!!!!!!!! Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj sem jezna.
Pa tiste, ki ste po poklicu frizerke - res nisem jezna na vas, sam na nekatere, ki so me že mel pod svojimi rokami