IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Bloom- takoj pridem k tebi. Vidva sva si zrihtala klimo samo za spalnico, ker v vročini res ne morem spat, drugje pa že potrpin. Pa mi je bilo danes prav prevroče za spat! Ne me prašat kako. Kumi od 5 sem dobro zaspala, ko sem se shladila, ampak kaj ko je bilo treba že čez pol ure vstat. Pa še bi spala!
jaz sem se danes ponoci kar preselila en stuk nize spat na kavc pri odprtem oknu... Od vceraj zjutraj se se nisem ohladila tud po hladnem tusu ne. enkrat bom kar po tleh padla k me bo zmanjkalo od vrocine. aja pa se totalno mi ubija koncentracijo in sploh ne morem razmisljat niti kam bi sla jest, ko mi tako mozgane kuri. kot b bila spet v prvem trimesecju s tisto raztresenostjo...
Imela pregled,
naslednji pregled 17.8., cukr je v redi pod spodnjo mejo, voda v redu, malcica v redu samo zelezo imam 112, 120 je najnizja meja, tako da sem dobila dodatke. spet bo blato crno

. Aja pa 900g sem nad zacetno tezo.
Uf
Pokora a ti sploh dovolijo iz postle vstat?

A to tvegano obdobje je samo prvo trimesecje? Pa ne mislim za tvoj primer sam tiste s krci in krvavitvijo na splosno. Eno poznam, ki je imela v obeh nosecnostih probleme in je obakrat prvo trimesecje par tednov skoraj cel mesec prelezala v bolnici. Pa je vdrugo vedela, da bo isto tvegano, moras imeti kar pogum zavestno zanosit, ce imas velike sanse za SS =[. Hvalabogu je oba donosila.
Ja imamo bogomoljkice, samo jih res zelo redko vidis =].
pixieM uzivaj na morju! mi gremo v cetrtek in se bom koncno ohladila!@!
Meni je pa velik trebuscek vsec, k te noben cudno ne gleda, zakaj si recimo v nosecniski vrsti na blagajni

. Sam moj dragi je odklopljen... Pripelje pred stacuno in je fraj parkirisce za nosecnice in mamice z malimi otroki... In hoce hitr odparkirat kt da je za invalide. kategoricno pozablja, da vozi nosecnico in 16 mesecnika... Pa ga opomnim da lahko parkira tam un me pa cukasto gleda zakaj

. aja pa cisto vse je pozabil iz prve nosecnosti, kot da sploh nisem noseca. da mi je nonstop vroce, da moram pazit pri hrani, da boli kriz in moram noge dvigovat, da NE SMEM NOSTI TEZKIH STVARI. ta je se bolj raztresen kot jaz...