IZVIRNO SPOROČILO: missD
eno vprašanje, za tiste, ki ste kdaj že rodile.
Sama sem večino časa v Ljubljani, z dragim sva se pred tednom dni preselila v Logatec. Razmišljam pa glede carskega reza, vse bolj se nagibam k porodu v Postojni pa sedaj ne vem, kakšen je postopek, da se to tudi zgodi? Sploh če bom imela carski rez. G ti napiše napotnico potem pa kaj, greš enkrat tja in se najaviš?
tako je, jaz sem sla enkrat tja pogledat sobe in so mi lepo razkazali in to, potem so me se vpisali v knjigo za PDP pa za posebne porodne zelje, da imajo orientacijo kolk bo navala

, za CR te pa po moje kar lepo narocijo na dolocen dan. Bi bilo fajn da gres tja osebno, se prej pa poklici, ce moras mogoce na pregled k njim predno te narocijo. Je pa tako, da si pri svoji gino do PDPja, potem pa porodnisnica dela vse preglede naprej. aja ce te preseneti zgodnji porod in poklices resilca, za katerega imas napotnico, te bo peljal v najblizjo porodnisnico ne izbrano. v glavnem za carski res iz zdravstvenih razlogov (recimo dvojcki) te vedno narocijo. Za navaden porod se sicer ni treba nic najavljat in to, jaz sem sla samo tako, da vidim porodnisnico in so sproti se mal zapisali. Imajo porodnisnice kar nekak v programu, da si jih pridejo lahko mamice ogledat.
nika1 jaz bom tudi kes vzela, sem ga tudi prvic. ta kes lahko se vedno porabis za stvari iz paketa in to po istih cenah, sam ne rabis vse kupt pa kombinirat pa ne vem kaj. imajo pa recimo lupinico maxi cosi, ki bi morala biti cenejsa kot drugje, ksno tako rec se splaca vzet. drgac mas neke bedne kombinacije, da sestavis paket za tocen znesek.