ojla punce!
Kako kaj? Pr nas je tako lepo "pomladno" vreme, da ni za verjet da je dva dni nazaj taka zima razgrajala...
No, men je včeraj tako slabo delalo, tako čudno sem se počutla, da nisem mogla čist nič narest...No, danes je mnogo boljše...Že včeraj popoldne je bilo ko smo šli s ta malim pobalinčkom malo ven na zrak, kjer je eno uro prekladal sneg z neko mini lopatko...Rokice je imel čist rdeče, pa ga ni nič motlo, sam da je pomagal tatkotu kidat sneg. Faca mali.
Ko bo pa velik, ga bo pa minilo, oziroma kdo ve če bo takrat sploh kaj snega...
No ja. Vidim da ni nobenih informacij s pregledov, ali kar tako mogoče...sej mogoče še bodo kaj ne? Bom malo potrpežljivejša...
Grem pogledat če je kaj za popravt na seznamu...
Anonimna R sem vidla, da si imela pregeld, pa nisi nič napisala, kdaj imaš naslednjega in al se je že videl srček al kaj...Sporoči, da ti lahko pripišem, da bo lepše zgledalo...
Pa glede trebuha - ja meni se pozna, vendar vem da je to od Dabrostona, ker me je že zadnjič napel kot balon...Pa tud če dobro pogeldaš imam napačen konc trebuha velik
...No, malce pa se pozna tudi v predelu maternice, kjer je zdej naša pikica...čist spodaj, spodaj...Upam, da se še dolg časa ne bodo začele kilce nabirat, ker jih imam več kot dovolj na zalogi...Zato pa tud malo pazim kolk jem, ker če se zredim kot sem se zadnjič bom blizu 100kg, to pa ne bi rada vidla...
Se potrudim, da pojem zajtrk, pol pa tam okrog 12 kakšen jogurt ali sadje, potem imamo ob 15.30 kosilo, zvečer pa pohamsam še en jogurt...Vmes če me grabi lakota ali slabost, pa raje kakšen kozarec soka spijem, da me mine...
Pa še to: nika1 ti bod akr lepo doma mna bolniški, ti ne bo popolnoma nič škodlo, še predvsem če ti je veliko slabo in bruhaš...Verjemi da bo boljš in zate in za tvojo pikico (pikici?).
< Sporočilo je popravil jana84 -- 12.3.2010 9:09:13 >