jana84, naslednji pregled imam 2.4, na prvem pa se je srček videl.
Je pa tudi meni ginekologinja rekla, naj prinesem kar staro materinsko knjižico, izgleda res šparajo
Najki, sva pa res na istem
. Tudi jaz sem v prvi
prebirala in razglabljala o opremi itd., zdaj imamo pa že vse v malem prstu
, jaz bom edino dokupila dve stvari, in sicer maxi cosi lupinico (ker je tista, ki jo imam, toooook mimo, da je moj škratek po moje glih zaradi tega ful kilometrov prejokal, maxi cosi cabriofix, se mi zdi pa da ima tako fajn ležeči položaj, pa še tisti isofix podstavek easyfix bom kupila (če ga kdo prodaja, se priporočam), da je uporaba lažja, pa še po testih se tako najbolje obnese) - sicer mi na voziček ne bo pasala, samo nima veze, ker voziček z lupino sem morda prakticirala 2x) ter zibko na kolesih, da bom dojenčka čez dan lahko prestavljala po stanovanju ter da bo prijetno spal, moj sinček namreč obožuje zibanje in na tak način pri babicah večkrat zaspi.
No, danes začuda spet doživljam slabosti, ampak niti ne s tako tegobo, ker si domišljam, da zato, ker nosim punčko
, pa naj še enkrat povem, da fantek ni nič manj dobrodošel
. So me pa ponoči, ko se je mali škrat dojil, tako bolele prsi, da sem mislila, da bom kar umrla, pa tudi danes so tako polne, velike, da mi grejo čist na živce
.
Jaz grem pa mogoče v nedeljo smučat
in se že fuuul veselim, ker se vsako leto menim in menim, rezultat je pa tak, da že slabih 10 let nisem
. Nosečnost me ne bo zadržala doma, ker nimam nič občutka, da bi bilo tako zelo nevarno...