DOPUST: prijateljica je šla v 5. mesecu na zelo eksotičen dopust v odaljene kraje in nobene panike z letalom ali čem podobnim... Jaz sem bolj aktivne sorte in tele nosečnosti me nekako ne ovirajo preveč
, tako da se prov ne vem kako ne bi omejevala, v prvi
sem šla, kot sem že rekla, na Šmarno goro še tri dni po PDP-ju, pa je bila mala malica (pa ne da je to kak dopust, hočem samo rečt, da trebuh gor ali dol, skoraj ni razlike
). Ker imamo rok šele jeseni, se mi poletni dopust sploh ne zdi nikakršna dilema, edino mogoče te na kakšno dolgo pot z letalom ne pustijo
, HR in podobno pa popolnoma brez ovir... v "najslabšem" primeru pač rodiš nekje drugje, še bolje, če se vse odvije nenačrtovano
. Mene edino jezi, ker letos najbrž ne bom mogla plavat na kakšne dolge razdalje (tam, kakmor hodimo na morje, imam eno utečeno kar dolgo plavalno pot), da me ne bi slučajno sredi morja zagrabil kakšen krč
... se bom pa zato toliko več sprehajala
.
CUNJICE: mene zmeraj, ko vidim kaj luštnega, prime, da bi to kupila - punčkaste stvari, fantovske me ne vlečejo, ker jih imam od malega škrata (zdaj so v posoji) in ko jih bom privlekla na dan, se mi bo najbrž zdelo, kot da so nove... sicer so pa vsa njegova oblačilca bolj nevtralnih barv (no, zdaj ti večji kosi že so precej fantovski), ampak ne zato, da bi ustrezali tudi punčki, ampak ker mi je svetlo modra barva (te barve je pa namreč 80 % oblačil za novorojenčke) tako mimo, da tudi enega kosa nima
... in še tole, kar nekaj ima oranžnih in rdečih oblačilc (ker sta mi ti dve barvi pač všeč, pa še pašeta mu) in ker furamo bolj dolgo frizuro, pa baje ima tak lep punčkast obrazen, so ga neštetokrat zamenjali za punčko (čeprav roko na srce, tudi če je v orto fantovskih oblekah, mi vsaka ta tretja mama še vedno reče: "Ja kakšna luštkana punčka
". Če bo punčka, bo pa vseeno dobila kar nekaj nove garderobe - čeprav se mi zdi, da punčkasto/fantovsko bolj pride do izraza nekej po prvem letu ali še kasneje.
Od pohištva pa bomo, kot sem že rekla, kupili novo lupinico in zibko.
A veste, da se tudi meni zadnje dni, ko se najem, trebuh napihne do Indije Koromandije
, čeprav bolj kot
sumim to, da zadnje čase zmečem vase tok ene bljak (nezdrave) hrane, da je joj
, samo mi tok nič ne paše, potem pa kar pojem sto različnih reči - drugače sem glede prehrane kar bolj pazljiva (imam nek svoj način prehranjevanja) in ne zmečem vase glih kar mi pride pod roko
, zna bit
kriva