IZVIRNO SPOROČILO: anju
Anonima R vsaka bolečina ima najbrž svoj razlog, pa si vseeno nekatere bolečine lajšamo. zakaj si porodne ne bi? ok, razumem tveganje EA, po drugi strani razumem, da se večinoma porodna bolečina konča z nekom najlepšim, če si to mislila kot razlog, sicer ne razumem.
Seveda si jo lahko tista, ki želi lajša... Jaz sem pač izrazila svoje mnenje; sicer pa tudi pri zobozdravniku nikoli ne bi sprejela injekcije (raje malo potrpim) in tudi drugih zdravil nikoli ne uživam - na zadnje sem antibiotike jedla v OŠ, potem pa nikoli nič, razni aspirini, rupuruti, itd. pri meni odpadejo... seveda pa imam to srečo, da nikoli nisem bolna ali da bi imela kakšne menstrualne težave, glavobole, itd.

Ljudje smo različni, hvala bogu, a ne
IZVIRNO SPOROČILO: anju
brskam malo po starih temah RR kam bi se odpravila po nosečniška oblačila in kar nekaj postov sem zasledila, ko žnske pravijo, da so celo nosečnost nosile svoja običajna oblačila - nas pa nas večino razganja - kaj je to
iz prve se spomnim, da sem se redila, take napihnjenosti pa ne no! al imamo dvo in več-rodke že kalup
Jaz tudi zadnje čase opažam, da sem po jedi kot slon in se moram kar primerno obleči, da skrijem trebuh (kao

). Jaz rada nosim baggy hlače in se mi zdi, da precej zakamuflirajo zadevo; drugače sem pa jaz tudi v prvi nosečnosti še dolgo nosila običajne hlače (odpete) in daljši zgornji del.
anju, a ti še vedno dojiš ali je to katera druga (sorry)

Če ja, a misliš tudi po porodu (oba), če se starejši ne odstavi? Mene tako prsi bolijo, ko se doji, kot bi me kdo zabadal z noži in mi je prov mučno. Sem upala, da tokrat zaradi dojenja ne bo prišlo do povečanih prsi in polnosti, pa sem se pošteno uštela

. Kako pa vam uspeva uspavanje, z dojenjem ali brez?

Bodite v rožicah