čakam, da se kej ulči oglasi in mi pove za lybro, mi je prav všečna ratala..

evo me.....lybra zakon! jst sem itak lancia fan

moj je pa tud ratu, tko da ne verjamem da bova kej presedlala

nobenih težav z njo, dela kot urca, itak je notri trenutno najboljša jtd mašina (govorim za dizl), lep avto je, tud notrajnost je lepa, tko stajliš...italjani pač znajo

poraba pa med 5 in 6litrov....uglavnem super je
no, da se mal javim, sem kar v gužvi, pa še skoz mi tale rr šteka, ne morm se prjavt, oz. me kr ven meče

pa to že dalj časa...ma kaj pa vem, po moje kak znak od zgoraj
bla sem na Dylanu

dobla karto za rd od bivšega in njegove

mega mega mega, tolk je blo kul, res, pa dedc je star k svet, pa prov raztura, nisem pričakovala tko dobrega koncerta

zakon res.
moj pob je pa tak bogi

itak se mu je ful ta dermatitis poslabšal, po ličkih in po rokicah, mamo takoj po dopustu dermatologa, pa testiranja...zdej je pa še eno virusno zadevo fasal, podobno kot vodene koze, sam niso te...je pa iz skupine herpesvirusov isto....in si je okužil krastice z bakterijami, okužil si je one fleke dermatitisa, okužil si je potolčena kolena....mava zdej eno antibiotično mazil, res pomaga in gre na boljše, stane pa 18€ taka tajni micena tubica....me je kap skor

to je bivših skor pet jurjev, ma saj so nori...tubica pa kot od tobrex kremce recimo....uglavnem lička ma v krasti, desno roko, levo roko celo do komolca

kolena....groza....ampak hb ga zgleda vsaj srbi ne, k si ne praska....takle mamo

ma ula tud, sam sam enepar pikic....se pa naredi najprej tak mehurček, pa poči in nastane krastica....tko da smo doma.
tak. taglavno

grem po sladoled pa še pol kej nakracam, če ma nau ven spet zabrisalo