IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
ja, groza. starejša sestrica mu jih je dajala, vsem se je tko blazno prisrčno in kjut zdelo.
to je res groza
in jaz sicer po karakterju nisem baš nek panik, samo uvajala sem pa počas, previdno, pa velik stvari še ni probala. je mandlje (marcipan na torti), pa lešnike (ukradla napolitanke atiju, ker jih je pustil na radiatorju nad kavčem, ona pa gor splezala). me pa jezi, ker mi kak folk potem pravi, da kompliciram, pa da so njihovi že ne vem kdaj jedli vse po vrsti... ma ja, če se s tem vsaj minimalno kaj prepreči, z veseljem kompliciram. me pa pri njegovi žlahti jezi, ker je par tako pametnih, da znajo na skrivaj dajat stvari

ker itak otroku ful manjka enih zadev, ker npr. pri 10 mesecih še ne je vseh teh kinder stvari, kok mu manjka šele zdaj, ko ima 16 mesecev, pa še vedno ne dobi istih stvari doma... revca pa na suhem sadju, kosmičih...

ker to so kao včas jedel, ker ni bilo drugega

zdej je pa čokolada, pa smokiji, njej pa nič ne damo
najki, za jagode in kivi sem jaz povsod zasledila, da ne pred prvim letom

je pa res, da kašice itd. skor obvezno imajo tudi jagode v svojem okusu, ampak je pomoje tok sprocesiran, da sploh ni več original jagoda

ker sem tut brala, da veliko otrok komot je jagodne skutke, jogurte ipd., na sveže imajo pa alergijo