IZVIRNO SPOROČILO: Kati81
Ja naš plazilec zgleda dobesedno kot kaka kača ali pa polž. V sekundi se skotali na trebuh in rit pokonci pol se pa z nogami odrine naprej, rok še ni pogruntal, da se lahko tud premikajo vnaprej, zaenkrat se odrivamo z ritko in nogami. Je full smešen, pa skoz brunda zraven.
Naš je isti. Jaz pravim, da je kot gosenica
Ja, danes je kofetkanje uspelo, tako da upam, da se naslednjič še katera pridruži.
In še glede spanja na hitro - naš se zadnje čase tudi zbuja kar pogosto, pa sem mu začela še pred spanjem riževo kašico dajat pa čisto nič ne pomaga

. Že 2 dni se mi na 2 uri zbuja, jaz pa imam še zraven take moraste sanje, da sem zjutraj čisto munjena

.
Kar se pa
večernega spanja tiče pa je dizaster! Tudi Matej je prve 3,5 meseca sam zaspal. Sem ga podojila, okopala in sploh ni hotel več pit, ampaks em ga odložila budnega v posteljo in je zaspal. Isto čez dan - ko je bil zaspan, sem ga odložila in je sam zaspal. Sedaj pa so to take muke, da meni živci pokajo. Se joče in joče, menca oči, bi rad spal, pa ne more, ne zna. Katastrofa! In včasih ga 1 uro dajam spat, uspavam, mirim. Sem probala tisto pik up/put down metodo, pa nisem ziher, da deluje pri nas. Mogoče deluje ravno toliko, da se ne dere 1 uro ampak samo 10 min, ampak še vedno traja, da zaspi. Ah, sej bo prej ali slej...
Zvesta - a ste vi prakticirali tosto varianto iz knjige, da daš okoli 23h še med spanjem flaško oz. otroka med spanjem podojiš, da pol spi do cca 5h? Sorry, nisem vas vse za nazaj brala, ker bi mogla pol oba otroka za 1 teden h babicam poslat
AJa,
kar se tiče GH, sem jaz počasi že začela (Matej je rojen 2.2.), ampak bolj na izi in počasi. Danes sem mu pol jabolčka pokuhala in čakam, da se zbudi, da ga popapa. Mu bom pa zvečer začela redno dajat riževo kašico, ker to njegovo dojenje na 2 uri in še manj čez dan mi že počasi preseda... Je velik in močen (no, ni kot Vid od Zimske

) in očitno rabi kalorije...
< Sporočilo je popravil Zofy -- 8.7.2010 14:16:52 >