IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
vitaminski dodatki - lahko katera kaki vitaminski dodatek v času dojenja priporoča? ta starejša prinese domov vsaka 2-3 tedne žnodranje, pri meni pa nastane iz tega ves vrag, ker ne jem skoraj nič sadja in zelenjave - ta mali ima pol vedno grozovite krče... pol pa pazim ko nora, da še malega ne okužimo, da se ne bi spet bronhitis ponovil...
Poskusi jest Elevit pronatal, je dober za nosečnice in doječe matere. Jaz sem ga jedla v nosečnosti, zdaj pa tudi kar nadaljujem, pa verjetno pomaga, ker sem bila samo en dan prehlajena - od tamalega, ki je prinesel iz varstva, ostalo je šlo pa mimo mene.
Drugače pa smo mi OK. Mucica, ja, izlet v Ikeo je uspel. Je bla Maša ful pridna, vmes sem jo samo enkrat dojila, kar v ikejini restavraciji, ob kavi. Drugače pa imajo ful lepo urejeno previjalnico, pa fotelj za dojit je notri, tako da lahko dojijo tudi tiste mamice, ki jim ni prijetno dojit zunaj. Res je zrihtano. O tem, koliko smo zapravili, raje nebi

.
Danes imam pa prvi poporodni pregled, grrrr.
Ste se menile o majicah za dojenje. H&M ima super patent za dojit. Jaz večinoma kar te stalno nosim, ker dojim kjer pač pride. Pa še pleničko si dam čez ramo, pa se prav nič ne vidi.
Še par stvari sem hotla pokomentirat, pa sem pozabila...a ni rečeno, da spomin zlate ribice oddide skupaj s porodom? No, pri meni je še kar aktualen