Midve z valentinčico sva tudi danes dopoldne uživale v šopingu
je bilo prav lušno. Pa ona ima kombi in sta bila Jurij in Daša zadaj, pa ni nobene panike. Če pa kateri kaj joka, pa pač joka, če je res prehudo, pogledaš, kaj je, samo itak sta oba pridna, pa ne jokata veliko
(trkam).
Drugače jo pa jaz vedno vozim zadaj, čeprav se mi lahko izklopi airbag. Še Anžeta sem samo prvi mesec vozila spredaj, potem pa nič več. In sva delala ture tudi po 200km (sama), pa je bilo vedno vse ok in upam, da tako tudi ostane. Daša je šla zaenkrat z avtom največ do Ljubljane (140km) in je pot v obe smeri prespala. Meni vožnja ne predstavlja problema, najbrž tudi zato, ker sta bila vsaj do zdaj oba otroka v avtu neproblematična.
kajenje; za moje pojme med nosečnostjo in dojenjem nimajo cigareti kaj delat v ustih, drugače pa pač po želji. Jaz sem zelo zelo občasni kadilec, to pomeni, da ko sem z dvema točno določenima kolegicama šle na kavo ali ven žurat, smo si privoščile, ker nam je blazno dišalo. Ampak potem pa cel mesec nič. Med nosečnostjo in dojenjem pa seveda nič. Pa tudi zdaj mi nič ne diši, moti me pa tudi ne.
jokanje; Daša joka, ko je lačna, fajn pokakana ali fulllll zaspana, pa ne more zaspat, drugače je pa dobrovoljček
spanje; zdaj par dni smo imeli že tak luksuz, da je zaspala ob 19h in spala do 2h, en dan do 4h, pojedla in spala do 7h
počasi dobiva svoj ritem. Samo kaj, ko Anže zadnje čase štrajka, pa tuli nekaj brezveze in imam potem celo noč razkopano, mož pa v nočni. Sem se mami potožila, pa je rekla, da sta že tako ful pridna, da moram potem vsaj ponoči vedet, da imam 2 majhna otroka, drugače bi lahko pozabila
Danes popoldne sva imeli 2. posvetovalnico in je zrasla za 3 cm in se zredila točno 1kg. Je pa po besedah pediatrinje zelo živahna in močna deklica (se ji je že ful dvignila, ko jo je prijela za rokice), tako da
Daša.
Mere za seznam; rojstvo: 3150g, 50 cm, odpustna težav 2925g
1 mesec: 4045g, 54cm
2 mesec: 5045g, 57cm