IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000
Jutro
!
Jaz sem se malo umirila, samo ne še čist. Se me še skoz drži slaba volja in jeza.
Sva pisali ob istem času... Res upam, da bivši neha z neumnostmi... Sploh pa med rizično. Že itak moramo paziti, ti pa še posebej. Po moje je jezen tudi zato, ker ti "nadaljuješ" življenje, imaš novega partnerja, pričakujeta otroka, sta srečna, on pa je najbrž obstal z alkoholom v roki in krvi. Drži se, nejka.
Ja to je velik razlog da sem šla jaz naprej. Ampak se mi je zdelo nesmiselno vztrajat z nekom, ki me je poniževal, prwetepal, žalil in varal. Spoznala sem čudovitega moškega ki bi zame naredil vse in mi 100% stoji ob strani. Koliko je že sam moral pretrpeti zaradi bivšega, saj mu ta ne da mira, spravlja se na vse po vrsti. Malo je odnehal ko smo ga prijavili policiji saj je bilo nadlegovanja več kot dovolj ampak sedaj se je pa spet začelo.
Z vseljem bi omogočala stike z sinom in njihovo družino ampak on ne skrbi zanj, ne finančno ne moralno ne čustveno. Moj sedanji partner mu je bolj oče kot mu je bivši kdajkoli bil. Polek tega pa so tamalega full napeljevali k temu da bi bil edinćek pa da je met sestro al brata brezveze,.... Sedaj pa se je mali full navdušo da dobi sestrico, vsak dan bere knjigico Lukec dobi sestrico, in komaj čaka, no ampak tam pa mu spet kontra dajejo....
Z mojim sva bila že oba full na tleh ampak je bil v zadnjem času mir,sedaj pa se je spet začelo. Najhuje je ko je na sodišču trdil da blefiram da sem noseča, da lažem da se ogibam stikom,... Halooooooo jaz pa samo po bolnicah zadnje čase, z trebuhom ko bi žogo pojedla hodim po svetu, on pa okol govori da nekej blefiram.
Danes sem se odločla da se še enkrat obrnem na CSD, dam novo pritožbo na sodišče in pokličem v urad varuha človekovih pravic. In če tukaj nič ne rešim se obrnem še na korupcijsko komisijo.
Dovolj mam bežanja in skrivanja. V enem letu sem se preselila 3x sedaj sem se 4 mesce mogla skrivat pred njim,... Dovolj je tega, in grem makar na POP TV če mi drugje ne morejo pomagat.