Pozdravljene!!!
tak ste me navdušle s sadjem, da sem šla v trgovino, kupila breskve in lubenico, na vrtu natrgala jagode, mojega pa poslala po črešnje k babici....
Kak je zanimivo kak sonček lepo vpliva na nas, koliko vidim po pisanju, smo vse odlične volje in to je super
Drugače pa sem si danes zaželela ribje fileje za kosilo in jih bom tudi naredila,...
Po trebuščku tu pa tam začutim neko čudno ščegetanje, kot da bi imela metuljčke..., hihi-bo počasi...
kakšne lušte mi delate s plavanjem, kak bi šla vsaj malo se namakat...., prej sem redno hodla v terme, sedaj pa od kar sem noseča še nisem nič bila,.... , no februarja sma imela z mojim dopust, sma hodila v egipt in tam je bilo super, in sedaj gledam slike in obujam spomine na tisto od svetlo do temno modre, zelene barve morja....., bi šla takoj nazaj,... In pol sma z mojim čez mesec ugotovila, da sma nekoga "prešvercala" v Slovenijo,...
In tako se je začela novo poglavje v našem življenju...
:)