IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
V torek imam gin. pregled+ morfologijo...za 3d UZ se pa še nisem odločila... nekako mi ni potrebe....za tiste slikce pa to.....če se bo na morfologiji vse ok videlo...potem mi je to dovolj.
Če oblečem normalne majčke je ok....če oblečem ozke je buši prav lušten....če oblečem pa že kiro nosečniško majčko ( oprijeta v dekolteju...pa za buši malo narejena) imam pa fuuuuulll velik buši že hihi.
Tudi jaz ne bom šla na 3D, če se bo na morfologiji 100% videlo. Če pa ne bo glih ziher, pa najbrž greva na 3D. Tudi zato, da še moj kaj vidi.
Te majčke, ki gredo pod joškami navzven, meni niso bile nikoli všeč
na meni. In tudi zdaj se mi zdi, da me naredijo širšo. Zelo rada nosim (normalno) oprijete in ponosno razkazujem trebuščka.

Včeraj sem si kupila nosečniško spodnjo majčko v H&M, ker sem eno nujno rabila za spanje. Pižame ne nosim, stare majčke pa so mi neprijetno lezile navzgor in je bil križ takoj zunaj.
Sunday, ja, skuto (ponavadi od Zdravo življenje, ker je majhna pakunga) zmešam z žlico kisle smetane in solim. To mi je ful dobro, če imam pri roki, naribam še svež korenček in dodam petršilj. Je pa bolj kremasto z kislo smetano (ima pa zato nekaj več kalorij, ampak ni panike).

Super za uspešen pregled.
Phelps, si rekla, da si hlačke kupila v NKD? V MS jih nimajo.

Pa saj bodo še priložnosti in čas, ampak ene sem mislila kupiti.

Kako je z zdravjem?
Nejka, pa ti? Upam, da si OK.
Spanje - jaz ponavadi spim zelo dobro, pride pa kakšna noč, ko me je eno samo premetavanje.

Moram pa enkrat na noč lulat.