maaaa ste šikane s svojimi bušiji,,,
Jaz vsak dan pravim sama pri sebi, da moram kaj za dokumentacijo narest, pol je pa kar naenkrat večer in se spravljam spat. Saj pravim, pa še spomin ko zlata ribica... preden naredim en krog, že vse pozabim!!!
Po nogavice se pa spravljam jutri, sem jih v eni taki lekarni s pripomočki tudi zasledila, upam samo, da imajo že kaj tanjšega, zadnjič so imeli samo 140 denske .
... se mi zdi da še pozimi ne nosim tako debelih. Malo me je strah, ker imajo vse tete kr hude krčne žile in ni tako enostavno... pa lepo tudi ne!!!
Zdaj ko pa pajacke vidim, pa mene tudi mika, da bi v moji vrstici iz paketka skočil en tak barvni pleničnik... sweet...
majabar, js upam, da ti ne bo treba v bolnici ostat, sploh z ne do konca urejenim zavarovanjem, najbrž ni poceni pol... mimogrede, buši je pa že večji kot pa na zadnji fotki, sam se ti še vedno rebrce poznajo...
Popek se tudi pri meni še ni obrnil, se pa razteguje sto na uro
Za vnetja moram pa jaz potrkat. Če se prav spomnem, sem mela takega, da sem morala k zdravniku sano enkrat. Sicer se pa držim pravil, da se piška briše od spredi nazaj, pa tud niti doma ne sedim predolgo na školjki, se mi zdi, da mi ta mala kr zmrzne, če moram sedet predolgo. Umivam se pa večinoma samo z vodo, čim manj mil in raznih intimnih ph neutralnih zadev... pa tud dnevne vložke sem opustila, rajš menjam hlačke... če pa se mi je zdelo, da bi se lahko h kakemu vnetju pripravljalo, pa me je kaj čudno srbelo spodaj, sem kr kuhala kamilčni čaj (sam domače kamilce, ker se mi zdi, da pri kupljenih ni takega učinka), lahko kaj žajblja zraven... meni je pomagalo. Za umivat seveda, za pit najraje kar navadna voda, najbolj odžeja
Glede kil sem pa ravno prej mojemu dragemu rekla ko sva se šla oba zvagat , da se vsaj do naslednjega tedna ne smem več zredit, da ne bom na pregledu kregana
Za morfologijo pa upam, da zvem 9. kaj, ker bi tudi midva rada, da greva na en pregled skup, pa upam, da bo to naslednji prgled, ker mi nazadnje ni nič reklel G, da bo to že zdaj, čeprav bom tudi konec 20. tedna
Drugač, pa jaz fuuuullll rada gledam pa božam mojega bušija, in se včasih prav zalotim pri misli: a je res, da bomo meli štručko!?! Komi čakam!!!
Od nasvetov pa ta, da je kolegico en G nadrl ko jo je videl, da se boža po bušiju; pa je blo tam nekje v 6 mesecu menda; češ a je zmešana pa si hoče sprožit porod!!! Samo zaradi božanja?? Čudno, a ne...
...grem dans bolj hitro spat, moram nadoknadit, sam danes ponoči malo čez pol šest še kaj dolgočasnega iskala za gledat na tv-ju...
... budilka pa ob pol sedmih...
nočko bodoče pa že mamice...
< Sporočilo je popravil naša beba -- 1.7.2010 22:37:03 >