IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
aleunam
ne sekiraj se preveč. Mame so mame, moški ga znajo pa tud velikokrat konkretno kaj pihnit. Upam da se ti kmalu vse uredi.
aleunam - upam da glavobol čimprej mine. Mene je tud cel vikend po malem hotla bolet glava in še ene par jih poznam, ki so tud jamral za glavo. pomoje mora biti nekaj v zraku, mogoče čuden pritisk. Upam da kmalu mine.
Saj vemo kako so

- včasih bi jih

, drugič pa spet

. Malo heca (malo pa zares).
Jao, glavobol pa sploh ne poneha. Mi je še slabo postalo, potem sem pojedla malo riža in solate, pa je boljše. Upam, da tako tudi ostane, pa še aktivia pride pozneje na vrsto. Ampak slabost pa je enaka kot na začetku

.
Malajka, a sta ti spet polepšali vikend? Poskušaj se ne sekirati.
DOaisy, 
za

.
Sunday, se je kar nekaj nabralo, ja. Škoda, da nismo plačane po čvekanju.
Phelps, tudi meni je bilo rečeno, da se cena paketa dvigne s 1.8., je pa že kar za nazaj prišel tak znesek.

Lahko kakšno besedo več o laserski? Kako dolgotrajen učinek je, kakšna je cena, je samo v LJ?
Soncchhek, tudi sama mam do določenih zadev visok prag tolerance, v soboto pa je zgleda bil tak dan, da bi ga najraje prespala, preveč sem si gnala k

. Pa saj smo vsi kdaj tečni, pri nas še hormoni naredijo svoje in potem je to to. Drugače pa si tudi jaz tamale ne vidim več kar tak, nisem akrobat.
Nakupovanje v dvoje... Sva šla malo pogledat za

, ko sva šla na 3D. Ampak včasih je bilo tega več (predvsem po nakupih za naju dva), pa vem, da bova za

še šla, ker mu je to v veselje. Bi bilo spet fajn kakšno soboto zabušiti po trgovinah.
Zdaj pa grem ležat, ker buljenje v ekran ni zdarvilo za glavobol.