aleunam- moj je tud zoprn danes
, starši pa itak skoz nekaj pametujejo, meni je tudi mami danes glede ene omare...
, joj počakaj da se
rodi, potem so šele pametni....a je dovolj/preveč oblečena, pa da bi šla lahko mal ven, pa kdaj naj je in koliko, na koliko časa so nas oni previjali, kdaj naj začnejo jesti GH....
vglavnem-pestro! Pri nas so bili kar malo užaljeni ko sem zaropotala, da bom delala tako kot jaz mislim, da je prav, še posebej tašča je imela dolg nos, no sej ga ima še vedno, ker ne jaz ne moj ne delava tako kot ona hoče
posteljnina- na začetku sem jaz bolj poredko preoblačila ker sem imela vse obloženo s tetra plenicami, na jogiju eno(čez posteljnino), namesto povštrčka drugo...pa sem potem plenice menjavala....zdaj imam pa 2 letna in 2 zimska kompleta (prevleke za kovter in povšter so iste, jogi rjuhe imam pa vsake po 2). Je pa res, da pri nas plenica skoraj nikoli ni premočila...v tem primeru bi verjetno kupila še kakšen komplet
voziček- meni je PP pliko super, ker ima samo 8 kg, in se zloži kot marela, v trgovinah lahko nemoteno hodim med policami, ker je ozek
, edina slaba stran je, da če boste veliko po makedamu ali kakšnih neasfaltiranih poteh hodile, da nima velikih koles.
Zdaj imam oranžno košaro, športni del je pa zelen
- taka unisex kombinacija
phelps- bodi vesela da tvoj hodi rad s tabo gledat vozičke, moj je čist anti kar se tiče opreme za
, njemu je vse, za kaj pa to rabiš
, sej vem, da on ne in ne bo, tiste 2 uri na dan verjamem, da ima otroka lahko tudi v naročju....tiste parkrat ko ga previje tud verjamem da mu je vseeno kje....no 1. sem popustila zdaj naj gredo pa vsi v
Sej pol drugač so bli vsi vredu, tud mož je imel ful tamalo, razen tiste 3 mesece ko ga službeno ni bilo....no, sej zdej se pa kar ukvarja z njo, z
pa sploh ne vejo kaj naj počnejo
ah- brezveze....
srečanje- lahko naslednji petek, mi še najbolj ustreza, ker potem imam spet bolniško, povejte uro kdaj in kje pa se vidimo