tega sem mela tudi jaz v ožjem izboru, res je lušten.
Men je pa KOŠARA zakon (hehe kulk smo si različne) - Rok se je v njej vozil do 6 meseca, samo zadnje 2 meseca sem mu, če ni spal dala delfine pod hrbet da je mal ven vidu. Glede na to da bojo zimski, bo pa še bolj prav prišla. Je fino ko spi kar s košaro odneseš, pa obrača se po mili volji. Večina vozičkov se hrbtni del ne da čist podret - tko da punce mal pazite. Baje da tud pediatri navijajo za košare. Jaz sem pri Roku dobila od kolegice skupaj z vozem - glede na cene pa je takrat verjetno posebej nebi kupovala.
OVČKA je pa obvezen del vozička - pa naj bo košara al pa sedež. Se res dobro obnese. Jao - kam sem že jaz našo dala

- še dobr da ste me spomnile - grem kar v akcijo
ZLAGANJE - jaz sem tud mislila, da se vozički zlagajo skupaj s športnim delom - tud Baby spa se zlaga ločeno, če hočeš da se zloži na malo - pa smo preverili in gre tudi brez da snameš, sam pol je dost dost večji kup
SREČANJE - al ta teden al pa po 01.09 - kjer koli želite - ura pa raje popoldne, ker bom zjutraj še po službi strašila - no pa če ne bo ravno prvi teden lahko tud dopoldne mal ure pokoristim.
kake luštne 3D slikice, madonca, jst sm pa pozabla poklicat - mam pa res že ementaler namest možgan...
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 7.8.2010 11:32:49 >